Nnywellness.com

Kan du spille Apps fra din iPhone til en Samsung-TV?


www.nnywellness.com | 520: web-serveren returnerer en ukjent feil

Feil 520 Rokke ID: 23a4e668b10213cb • 2015-10-24 10:11:52 UTC

Web-serveren returnerer en ukjent feil

Du

Nettleser

Arbeider
Los Angeles

CloudFlare

Arbeider
www.nnywellness.com

Verten

Feil

hva har skjedd?

Det er en ukjent forbindelse problem mellom CloudFlare og webserveren opprinnelse. Som et resultat, kan websiden ikke vises.

Hva kan jeg gjøre?

Hvis du er en besøkende på dette nettstedet:

Prøv igjen om noen minutter.

Hvis du er eieren av dette nettstedet:

Det er en sak mellom Cloudflare's cache og webserveren opprinnelse. CloudFlare skjermer for disse feilene og undersøker automatisk årsaken. For å støtte undersøkelsen, kan du trekke tilsvarende feilloggen fra web-serveren og sende det vårt supportteam. Ta med Ray ID (som nederst på feilsiden). Flere feilsøkingsressurser
.

Når du kjører en app på iPhone, kan du vise det som vises på enhetens display på en større skjerm, som Samsung TV. IPhone kommer med Apples AirPlay funksjonen allerede installert. AirPlay gjør det mulig å streame innholdet i din iPhone skjermen til skjermen på TV som er koblet til en valgfri Apple TV.

IPhone-programmer

Apples iPhone er en mobiltelefon med en 3,5-tommers farge LED-bakgrunnsbelyst skjerm (diagonalt målt), og leveres med operativsystemet iOS, som gjør at det å multi-oppgave, eller kjøre flere programmer samtidig. Hvis du finner at skjermen er for liten til å se alle detaljene i en app, kan du vise dem på en Samsung-TV via AirPlay strømmen.

Apple TV

En Apple TV er en enhet måler 3,9 tommer x 3,9 tommer med 0.9 inches og veier 0,6 lbs. Den kobles til en Samsung TV via en HDMI-kabel, og kobler til datamaskinnettverket via Wi-Fi, slik at du kan spille streaming av lyd og video. Du kan bruke en Apple TV å se elektronisk innhold som YouTube og Netflix på TV, i tillegg til å speile skjermen på din iPhone.

Samsung-TV

Nye Samsung TV-apparater har en HDMI-port, som du bruker til å koble til en Apple TV tilsvarende HDMI-port med en valgfri HDMI-kabel. Samsung gjør fargen TVer med LED, plasma og LCD-skjermer. Modeller utstyrt med skjermer varierer i størrelse fra 19 inches til 65 tommer diagonalt målt. AirPlay gjør det mulig å demonstrere en app til flere personer på den store Samsung TV skjermen stedet dem prøve å samles rundt den lille skjermen på iPhone.

AirPlay

Apple TV kobles trådløst med din iPhone å speile enhetens display på Samsung TV. Trykk på ikonet av en app på iPhone Hjem skjermen å lansere, som Safari-webleseren eller iCal-kalender app. Trykk enhetens "Hjem" knappen to ganger, og deretter dra fingeren mot høyre mot multitasking baren nederst på skjermen til du ser ikonet AirPlay speiling. Tapp ikonet "AirPlay", som er merket med en trekant i en boks, og trykk "Apple TV", og trykk deretter "Mirroring (speiling)" å streame iPhone skjermen til Samsung TV koblet til Apple TV.