Nnywellness.com

Løsninger for overføring gli


Løsninger for overføring gli

Som biler alder gjennom årene de har hørbar og noen ganger visuelle tegn på viser den. En av disse tegnene er en forsinket overføring. Men kan selv dette skje ganske nyere biler hvis visse problemer oppstår. Å ta bilen til en mekaniker virker som tydelig avgjørelsen, men betale for at mekanisk å løse et problem som kan eller ikke kan være galt med bilen er en annen historie.

Diagnostisere problemer

Det er ikke å komme rundt, erstatte en overføring er et dyrt alternativ, koster $2000 eller mer. Men først problemet må diagnostiseres. Dette er hvor eieren bør ta bilen til de nærmeste kjøretøy eller tjenesten butikk. Mange vil i dag koble bilen til deres enkelt å stille diagnoser datasystem og finne problemet gratis hvis bilens forhandlere ikke vil.

Overføring reparasjoner

Hvis faktisk noe er galt med girkasse, vil erstatte det trolig være altfor drastisk, fordi en forsinket overføring kan bety bare mindre vedlikehold. Hvor mye vedlikehold må gjøres avhengig av alder og kjørelengde på bilen. Hvis det er fortsatt under 80 000 miles, så det anbefales at overføring væske- og indre filteret endres hver 25 000 miles. Gjør det kan føre til mer overføringsproblemer senere i bilens livet. Hvis bilen har kjørt større enn 80 000 miles og overføring er forsinket eller det flytter seg uberegnelig, kan så råd fra en ekspert være nødvendig. I dette tilfellet, ville endre girolje være en dårlig avgjørelse. Siden væsken har oppholdt seg i bilen, i så lang tid, er det opprettholde bilen til et visst punkt og opprettholde friksjon i overføringen. Erstatter væske føre bare overføring til slip enda mer.

Erstatte overføring

Hvis bilen har fått til et visst punkt at overføringen er ikke lenger trekke sin egen vekt, må det byttes. Men du kan ikke kjøpe en ny overføring. Overføringer er bygd i fabrikken og installert i biler. Alternativene er å gjenoppbygge den opprinnelige overføringen eller kjøper en brukt overføring. Gjenoppbygge overføring varierer i pris, basert på år, merke og modell av bilen og typen overføring. Kjøpe en brukt overføring kan være problematisk. Det er en sjanse for at overføringen ikke kan arbeide med alle for bilen. Men for kostnaden ved å kjøpe en brukt overføring som har sittet i søppelplass år, kan det være verdt gamble.