Nnywellness.com

Slik rute en 1997 Jeep serpentin beltet


Slik rute en 1997 Jeep serpentin beltet

En serpentin beltet system er vanlig i de fleste biler på veien, og viser motoren samt ulike komponenter i. På 1997 Jeep modeller kjører det klimaanlegget pumpen, servostyringspumpe, dynamoen og vannpumpen. Hvis serpentin beltet på Jeep svikter eller begynner å sprekke, bør du erstatte det umiddelbart for å unngå skade på motoren.

Instruksjoner

• Unlatch panseret på Jeep og heve den til å avsløre motoren. Fjerne kontaktene å batteriet med justerbar skiftenøkkel og sett dem til side for senere erstatning. Se etter serpentin beltet konfigurasjon diagrammet på undersiden av panseret eller fan Likkledet i bilen, og referanse diagrammet for riktig konfigurasjon av serpentin beltet gjennom trinser, samt å finne automatisk belte strammer som må foreligge for å fjerne beltet.

• Rute det nye beltet etter konfigurasjon diagrammet for Jeep. Start med den Veivaksel skivene og rute hele beltet før du bekymre belte strammer. Sikre beltet ligger på alle trinser i motoren før plassere den siste løkken av beltet over automatisk belte strammer, som vil stramme beltet på riktig plass.

• Sjekk belte strammer hvis den har en firkantet hull eller en bolt, og enten inn kvadrat slutten av ratchet hull eller spor i passende størrelse kontakten på bolten og inn i ratchet hunnkoplingen på kontakten. Skyv strammer mot motoren og bruke flatskjerm-leder skrutrekkeren for å utnytte serpentin beltet over ende av den strammer skivene. Lette strammer tilbake på plass sakte, og kontroller at beltet skal rutes over alle de forskjellige wiretrekk i motoren.

• Erstatte kontaktene på batteriet og starte Jeep. Lytt etter rart lyder som kan tyde på beltet ikke er riktig installert. Juster om nødvendig.

Tips og advarsler

  • Hvis konfigurasjonen diagrammet mangler 1997 Jeep, kontakt din lokale Jeep forhandler for en bruksanvisningen eller laste ned en fra hjemmesiden Jeep. I tillegg kan reparer instruksjonsbøker for ulike modeller av 1997 jeeper på veien finnes på ditt lokale bibliotek.