Nnywellness.com

Hvordan erstatte Dome lys i en Chevrolet Impala


Hvordan erstatte Dome lys i en Chevrolet Impala

Mye som en vanlig husholdning pære, vil pære i kuppelen lys av bilen til slutt brenne. Dette er en vanlig forekomst som din bil aldre, imidlertid hvis lyset brenner ut uventet og ofte, kan det være et problem med din sikringer. Du kan erstatte dome lys i en Chevrolet Impala lett. Alt du trenger er en OEM erstatning pære, eller en ettermarkedet pære for å passe i år og modell av bilen.

Instruksjoner

• Sitte i førersetet av din Chevrolet Impala. Dome lyset vil enten bli plassert i midten av bilen tak indre eller mot fronten av taket interiøret som en del av en overhead lagring bin. Plasseringen avhenger av året for din Impala.

• Fjern lys dekselet. Noen eldre modeller vil ha lett dekselet festet til lys rammen med to skruer. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne skruene og legg dem til side hvor du kan finne dem igjen. Hvis du har en senere modell Chevrolet Impala, er lett dekselet holdt på plass av våren klipp i rammen. Nå opp og forstå plast av dekselet og presse det litt mens trekke forsiden ned. Våren klippene slipper og dekselet åpnes som en dør på en hengsel.

• Knip eksisterende pære mellom tommelen og pekefingeren godt nok at du holder glass pære, men ikke nok til å risikere å bryte den. Skyv pære i, slå det mot klokken og trekke det gratis fra kontakten.

• Installere nye pæren ved å skyve pære kontakten. Du vil kunne se en kanal i socket som du trenger med små hevet pluggen på siden av pære slutten. Urviserne pære. Trekk forsiktig på pæren sørge for at den er låst inn i kontakten. Lukk lyset dekke ved å trykke det på plass og enten klemme sidene mens skyve den til lås det på våren klippene, eller sette beholde skruene igjen.

• Se brukerhåndboken for å finne din sikringsboks og plasseringen av sikringen for dome lysene. Fjerne sikring ved pinching sikringen og trekke ut av sikringsholderen. Se på midten av sikringen og du vil se en metalltråd midt koble de to endene. Hvis denne ledningen er ødelagt eller svart, erstatte sikringen. Hvis ledningen er fullført, kan du installere sikring ved å skyve det tilbake i posisjon.

Tips og advarsler

  • Se på alle alternativene for pærer som er utformet i kuppelen lys av din Chevrolet Impala. Noen av nyere er utformet for å forhindre "natt blindhet" ved hjelp av en farget pære i stedet for et klart glass.
  • Kontroller at pæren du erstatte dome lys er vurdert for kontakten. For stor en pære vil brenne ut og forårsake en brannfare.