Nnywellness.com

Bruk av en trykksensor skjermen


Bruk av en trykksensor skjermen

En av de nyeste og mest interessante teknologiene å treffe markedet i det 21 er skjermen trykksensoren. Denne teknologien lar elektronikk brukerne program eller kommandoen enhetene ved å berøre skjermen med fingrene. Disse sensorene utføre med en høy nøyaktighet, og mange ulike enheter bruker dem for en rekke ulike formål.

Mobile enheter

En rekke mobile enheter bruker berøring skjermen sensorer, som gir brukere mer interaktivitet med programmer på enheten. Mobiltelefon og mobile enheten brukere kan selv skrive på noen touch-skjermer: et tastatur vises automatisk på skjermen når nødvendig. Berøring skjermen sensorer tillate lett styringen av Internett. De gjør også mulig et mylder av ulike programmer og spill som kan aldri brukt på en mobiltelefon med fysiske taster. Nesten alle smarttelefoner og tavle-PCer bruker berøring skjermen tastatur i stedet for fysiske taster.

Termostater

Termostater har også gjort teknologiske sprang til berøringsskjermen, tillater brukernes å kontrollere nøyaktig temperatur og oppvarming eller nedkjøling i et hjem eller bedrift. Disse berøring skjermen sensorer er spesielt nyttig i store bedrifter hvor varme og kulde krever regelmessig justering (for eksempel i en restaurant eller film teater). Store hjem med sentral oppvarming og kjøling enheter som regulerer mange forskjellige rom, gulv eller vinger kan også bruke touch-skjermer. Brukere kan kontrollere temperaturen i forskjellige områder av huset fra én sentral berøring skjermen termostat, heller enn å måtte justere egne Termostater.

Gjestfrihet og detaljhandel

Restauranter bruk berøring skjermen sensor teknologien å forbedre hastigheten og effektiviteten som servitør kan sende en ordre til kjøkken eller bar. Dette hjelper også for å holde en mer nøyaktige lager, som servitører gjør færre feil når bestilling eller kansellere elementer. Butikker også bruke berøring skjermen sensorer på kassaapparater. Denne teknologien maksimerer effektiviteten av kasser på store butikkjeder, som det er enklere å bruke og krever ikke kassereren å slå koder i et tastatur.