Nnywellness.com

Hvordan få en gratis mobiltelefon i Alabama


Kommer snart til en tilstand nær deg. Alabama er planlagt å få sine borgere mobiltelefoner. En mobiltelefon selskapet bidrar lav inntekt innbyggere få mobiltelefoner gratis. De som kvalifiserer vil bli gitt 68 minutter. Mobiltelefon selskapet gjør dette for å sikre at de kunne bruke dem i tilfelle en nødsituasjon. Dette er et program som allerede er lansert i Tennessee med mye suksess. Se nedenfor for å se om du kvalifiserer.

Instruksjoner

• Hvem er kvalifisert? De som inntekt ikke er over 135 prosent av føderale fattigdomsgrensen og hvis de får hjelp fra regjeringen programmer som Medicaid- og supplerende sikkerhet inntekt. Hvis du er usikker på er hva din inntektsnivået bare kontakt selskapet å bekrefte den.

• Hva er det? For de som er lavere inntekt og må telefonene i en nødssituasjon. De også håper at det vil hjelpe med jobbsøking.

• Du må ha et gyldig amerikansk postadresse. For at telefonen gratis skal sendes til. du må leve på en bolig som kan motta e-post fra oss postkontoret. Beklager, men PO bokser kan ikke godtas.

• Ingen i din husholdning kan mottar nå Lifeline tjenesten gjennom en annen telefon transportør.

• 5Who kontakt om det? Federal livline programmet: Sprint Nextel Corp for www.lifeline.gov: SafeLink trådløs for www.sprint.com/lifeline: se på nettsiden for de siste oppdateringene og informasjon om når programmet starter www.safelinkwireless.com...Keep.