Nnywellness.com

Dodge RAM motor fjerning


Fjerne motoren fra Dodge Ram for reparasjon eller utskifting er en vanskelig og store foretak. Du må forberede, organisere og helst arbeid med noen med erfaring tto minimere mulige problemer. Også må du nærmer denne fasen av Dodge bilen reparasjon på en måte som vil tillate deg å installere motoren med minimum av innsats. Start med å velge riktig plassering og nødvendige verktøy. Lage en plan og begynne å jobbe på maskinen.

Forberedelse motoren for fjerning

Før parkering Dodge Ram for motor fjerning, ta det til et godkjent anlegg og har aircondition kjølemediet utladet. Tilbake ved garasjen, utarbeide motoren for fjerning. Begynn med å lage justering merker mellom hette hengslene og panseret for referanse. Dette vil tillate deg å installere panseret i samme nøyaktige plassering. Fjern hetten.

Depressurize drivstoffsystemet og avløp motorolje og kjølevæske fra radiatoren og motor. Gjøre plass rundt motoren ved å fjerne reimer og serpentin beltet og tilbehør som luften renere forsamlingen, Dynamo, kjøletårn fan og likkledet, forrett, tennpluggen ledninger og overføring oljekjøler (hvis din Ram modellen er utstyrt med det).

Når du fjerner den servostyringspumpe og A/C kompressor, kan du flytte dem til side og sikre dem fra motoren av tunge wire uten behovet for å koble slangene. Når du er klar, koble radiator og Varmeapparat slangene og fjerne skjemaet radiator motorrommet.

Før du kobler fra og kobler vakuum linjer og elektriske sensorer, merke hver komponent med maskeringstape å gjøre det enklere å identifisere og koble på nytt under installasjonsprosessen. Hvis Ram modellen er utstyrt med en manuell girkasse, fjerne skiftet lever nå og koble fra gass sammenhengen. Så koble fra og koble drivstoff linjene for å hindre forurensning av drivstoffsystemet.

På dette punktet, bør motoren ha nok plass rundt for fjerning. Nå må du koble den fra store komponentene. Løsne eksosrøret på eksos manifold, og skru overføring-til-motor montering bolter. Hvis Dodge modellen er utstyrt med automatgir, fjerne inspeksjon platen og fest en C-klemme på bunnen av overføring dreiemoment konverter for å hindre den fra å falle av som du skille skjemaet overføring motoren. Tegne samkjøre merker på dreiemoment konverter og kjøre platen slik at du kan montere dem i samme nøyaktige posisjon. Deretter løsne dreiemoment konverter fra stasjonen plate.

Til sist, frakople drivakselen og bak motor støtte.

Fjerne motoren

Bruker en overføring jack, sikre og ta overføring fra motoren. Med motoren nesten klar for fjerning, plassere en gulvet jack under baksiden av motoren og løft det opp ca 2 inches (51mm) og fjerne clutch eller kjøre platen og svinghjul. Nå feste en boom heise motor løfte kabelsko eller kroker heavy-duty kjeden, bolter, nøtter og skiver. La akkurat nok slakk mellom kjeden og motoren for ikke å skade noen motoren komponenter når du bruker spenning på kjeden.

Raise søkemotoren taljen til kjeden er stramt og motoren starter å løfte for å slippe vekten av motoren monterer. Nå fjerne alle motoren monterer og isolatorer. Gå rundt motoren og alle manglende tilkoblinger mellom motoren og motorrommet. Sakte, begynne å løfte motoren av motorrommet og plassere den på et passende motor stativ.