Nnywellness.com

Hvordan du installerer Delco Radio


Delco produsenter radioer, CD-spillere og annet tilbehør for de fleste GM biler. Disse stereoanlegg er kjøretøy spesifikke, betyr en stereo for en Pontiac Grand Prix fungerer bare i at kjøretøyet. Heldigvis er mange forskjellige modeller av Delco radioer tilgjengelig for hvert kjøretøy. Så hvis du vil oppgradere stereoanlegget fabrikken, men ikke ønsker å gjøre en masse tilpasset arbeid, er kjøpe en oppgradert Delco radio et godt alternativ. I dette tilfellet prosjektet bilen er en 2002 Chevrolet Silverado, men prosessen er lik for andre kjøretøy.

Instruksjoner

• Trykk ned parkering gasspedalen. Setter nøkkelen i tenningen og gjøre den til "på" posisjon. Ikke start lastebilen. Skifte kolonnen shifter til bunnen stillingen. Vipp rattstammen ned med spaken til venstre for kolonnen.

• Dra rammen som går rundt radioen og a/c styrer med hendene. Løft frontdekslet ut av dashbordet og sett det til side.

• Hold nede kategoriene på sidene av stereo og trekke fabrikken radioen av dashbordet. Koble antennen og ledningene fra baksiden, og deretter fjerner stereo fra bilen. Plugg Delco stereo i ledningsnettet og antenne, og skyv den inn i oversikten.

• Skyv rammen tilbake på dashbordet. Skifte kolonnen shifter tilbake i park posisjon og slå lastebilen.