Nnywellness.com

Hvordan male lyn på en bil


Hvordan male lyn på en bil

Når du maler en bil, er muligheter uendelige; å male lyn på en bil, men legger til en dramatisk edginess til bilens utseende. Teknikken ligner spray pistol teknikken du vil bruke til å male en bil normalt; unntaket er at det tar mye mer stil og finesse. Loven av maleriet lighnting på bilen skal praktiseres før den endelige versjonen på bilen.

Instruksjoner

• Ren bilen med en blanding av såpe og vann, så grundig rydde bilen med en fett-og-voks remover. Bakken bilen ved å ta en kobbertråd koble den til metalchassiset på bilen, og koble den til noe som leder elektrisitet og er jordet. Dette vil hindre at støv blir tiltrukket tilbake til bilen under maleprosessen.

• Sand ned bilen med sandpapir til du sand ned på metall laget. Dekk alle områder av bilen som du ikke vil malt av taping papir eller en presenning til disse områdene. Fjerne alle bilen dekorasjoner kan du fjerne den uten å skade dekorasjonen før du male bilen.

• Fyll spray pistol med bilindustrien primer. Gjelder metall primer områdene av bilen du sanded ned - spray det i feiende bevegelser, siden om en fot bort fra overflaten du maler. Sand lag med primer med en svært høy-korns slipepapir. Ikke sand ned på laget av metall skjønt, bare glatte ut primer.

• Fyll en spray pistol med uretan-baserte billakk av fargevalget. Spray maling på bilen en fot bort fra overflaten i feiende bevegelser - sprøyting i tynne strøk. Tillate strøk med maling tørke i 15 minutter. Bruke en andre strøk maling hvis den første strøk ikke synes fet og konsekvent nok.

• Fyll airbrush med grå uretan-baserte billakk. Test din airbrush på skrap ark på primet metall å se radius av den sprayet maling og hvis airbrush din fungerer. Bruke rask grener av grå på bilen å simulere opplyst skyene og himmelen rundt grenene av lyn. Fyll airbrush med hvit uretan-baserte billakk. Test din airbrush på skrap ark primet metall igjen. Bruke rask grener av hvite langs midten av grå grenene. Tape av området du bare sprayet når det tørket - La bare en tynn linje der du vil male din faktisk sti lyn i det grå / hvit omgivelseslyset. Gren tynne linjen, gi tekstur ved svimlende tape rundt det som definerer linjen. Basere det på et bilde av faktiske lyn, hvis du ikke ønsker å bruke bare fantasien. Når du er fornøyd med grensen til belysning, bland en dyp blå billakk med hvit billakk i en 50/50 blanding til å lage en karakteristisk blå som skal fungere som hjertet av lyn kjeden. Fyll airbrush din med blå maling og spray det på lyn design du har dannet - fyll det grundig for å lage en fet farge, grå og hvit pels som har en flekkete utseende på grunn av hurtighet i belegget.

• Rykk båndet av den dannet grensene av lynet. Bruke en klarlakk lakken. Tillate klarlakk tørke i 15 minutter, deretter bruke to flere strøk av klarlakk, slik at en annen 15 minuttene for andre strøk tørke før den tredje strøk. La bilen tørke 90 minutter etter den tredje strøk. Trekke resten av båndet og/eller tarp at beskyttet glasset og andre deler av bilen som ikke være malt.

Tips og advarsler

  • Uretan-baserte spraymaling bokser kan brukes i stedet for å bruke en spray pistol.
  • Kjøpe spray pistol og luften gevær fra en maling forsyning butikken i motsetning til et vanlig verktøy og jernvarehandel.
  • Typen maling du kjøper vil relatere som spray pistol sette du bruker for billakk jobben. Referere til dine luften gevær, spray pistol og billakk instruksjoner om hvilke spray pistol/air gun installasjonsprogrammet til å bruke.
  • Alltid prime og maling biler i en vind-fri, godt ventilert område. Ha beskyttende briller og en respirator maske, og dekker alle områder av huden som kan komme i kontakt med maling.