Nnywellness.com

Bilbelte lovene i staten av VA


Bilbelte lovene varierer fra stat til stat. Det er viktig å vite hvilke lover hvor du bor og i stater hvor man reiser. Bilbelte lover i Virginia er i de omliggende statene Tennessee, Kentucky og andre. Det er lurt å vite hvilke lover i Virginia for å unngå en fin hvis stoppet av en politimann.

Sekundær bilbelte lover

Virginia har sekundære bilbelte lover ifølge guvernører Highway Safety Association. Dette betyr at en politimann ikke kan gi deg en bot for ikke bruk bilbelte med mindre han trekker deg for en annen brudd, som fart eller en ødelagt halen lys. Loven gjelder for driveren og noen voksne passasjer i forsetet av kjøretøyet.

Barn sikkerhetskrav sete

Et barn ridning i en bil i Virginia må være i en barnestol som overholder standarder fastsatt av Department of Transportation. Barnet må sitte i slike et sete til bursdagen 8.

Baksiden barneseter

Baksiden barneseter må være i baksetet i bilen, ikke finnes ingen baksetet. I dette tilfellet kan barnesete baksiden være foran bare med passasjer kollisjonspute systemet slås av.

Primære håndhevelse

I Virginia Department of Health hjemmeside barn ikke kan sitte i baksetet i en bil uten en sikkerhet selvbeherskelse. Dette gjelder for noen transport et barn. Dette er en primær bilbelte regulering i Virginia, betyr driveren vil møte en fin selv om det er ingen andre grunn for politiet å stoppe bilen.