Nnywellness.com

Hvor lenge kan jeg spille med en 320GB DVR innspillingen på 10fps?


Hvor lenge kan jeg spille med en 320GB DVR innspillingen på 10fps?

Registrere på en DVR, kan det være vanskelig å finne ut hvor mye innspillingstid som er tilgjengelig. Plass på en DVR avhenger på hvilke opptakskvalitet en person bruker. Spille inn direktesendt TV på 30 bilder per sekund (fps) eller høy kvalitet gir et klart bilde, men krever flere gigabyte. Ved å endre ramme hastighet til 10fps eller lav kvalitet, har bildet lavere kvalitet, men bruker mye mindre plass. Hvor mye innspillingstid som er tilgjengelig på en DVR varierer med hver produsent, men denne metoden gir en meget nær beregning tilgjengelig opptakstid på en DVR.

Instruksjoner

• Når mengden ledig plass på din DVR. Klikk på menyknappen på fjernkontrollen. Bla ned til innstillinger og få tilgang til informasjon på harddisken plass tilgjengeligheten. Noen DVRs gi deg mengden timer igjen tilgjengelig, men de fleste DVRs bare gi deg hvor mye plass.

• Skriv ned mengder harddiskplass hvis DVR ikke gir antall timer. Dette gir deg et utgangspunkt for å finne ut den totale mengden tilgjengelig plass.

• Angir du innspillingskvalitet til lav. Neste, ta opp en video eller en vare som du vil posten som varer en time. Når opptaket er ferdig, sjekke mengden med plass og skrive det ned.

• Trekke det første tallet fra det andre tallet. Dette gir du den totale mengden gigabyte brukte opptak en time på DVR. For eksempel: 320GB-319.36GB = 0.432 GB diskplass i en time av innspillingen.

• Deler brukt plass tiden (0.432 GB) i mengden av de totale gigabyte DVR kan registrere (320 GB); Resultatet er 740GB. En 320GB DVR kan registrere ca 740 timer, avhengig av DVR produsenten.

Tips og advarsler

  • Hvis du registrerer i høy kvalitet, husk på at DVR bruker to eller tre ganger avstanden ved registrering av høy kvalitet.
  • Når feltet innspillingen er lav på DVR, kontroller du at avstanden for opptak et show pluss en ekstra time igjen, så du sikre det er tilstrekkelig opptaksplass.