Nnywellness.com

Hvordan du Wire en høyttaler drosje for 8 & 16 Ohm


Hvordan du Wire en høyttaler drosje for 8 & 16 Ohm

Ledningene inne en høyttaler kabinett utformet for å oppnå en bestemt belastning på forsterkeren. Ta en gruppe av sjåførene og ledningsnett dem på en bestemt måte kan oppnå denne impedans. Den totale impedansen bestemmes av om grupperingen er kablet i serien eller parallell. Denne belastningen bør tas i betraktning, basert på forsterkeren i bruk, og beregnet volum vanlig for programmet.

Instruksjoner

8 ohm

• Kuttet høyttalerledningen til nødvendig lengde med wire cutters for å komme fra en 16 ohm Høyttalerdriveren til neste. Stripe 1/4 tommers fra hver ende av alle ledningene. Crimp kvinnelige Spar terminal til hver bruker verktøyet crimp.

• Koble de to positive terminalene for to 16 ohm høyttalere sammen. Gjenta for negative terminalene. Positiv angis vanligvis med en rød prikk eller indikator spade.

• Koble positivt fra en høyttaler og negativt fra andre forsterkeren terminal på baksiden av kabinettet. Skyv den kvinnelige Spar over fanene på baksiden av terminal plate.

16 Ohm

• Kuttet høyttalerledningen til nødvendig lengde med wire cutters for å komme fra en 8 Ohms høyttaler sjåfør til neste. Stripe 1/4 tommers fra hver ende av alle ledningene. Crimp kvinnelige Spar terminal til hver bruker verktøyet crimp.

• Koble positivt i en 8 Ohms høyttaler til negative til den andre.

• Trykke kvinnelige spade terminalene fra negative av en høyttaler til kategorien negative terminalen platen på skapet. Gjenta dette fra positivt på andre positive kategorien på terminal tallerkenen.