Nnywellness.com

Hva er Silverline?


Silverline er en britisk hjul og dekk. Hovedkontoret er i Warwick, der selskapet drakter felger og dekk for biler, 4-av-4s, SUV og motorsport kjøretøy.

Dekk

Silverline drakter bildekk, arbeider sammen med de fleste store dekk beslutningstakere. Silverline tildelt Pirelli Hi ytelse gullet sertifikatet 10 ganger, illustrerer selskapets høye standarder for dekk-utrustning. De arbeider med Pirelli, Cooper, Continental, Goodyear, Michelin, Bridgestone, Dunlop og Toyo.

Hjul

Silverline stålfelg eksperter og tilbyr et stort utvalg av stålfelger for SUVer og 4 av 4 kjøretøy. De tilbyr også aluminium hjul og spesielle "blindo" hjul, en svært sterk 4-ganger-4 hjul med en vekt belastning på over 3400 lbs. brukes i rally sportsbiler og høy-nyttelast biler rundt om i verden.

Motorsport

Silverline spesialisert utrustning motorsport biler med krets dekk fra Pirelli, spesielt Pirelli P Zero C og Corsa dekk. Rase-trente teknikere på Warwick kontoret kan utstyre din bil, eller du kan ordne å ha dekk levert og montert lokalt. Silverline arrangerer for eksport til hvor som helst i verden og tilbyr internasjonale, neste dag levering.