Nnywellness.com

Hvordan endre en Dodge overføring


Endre en Dodge overføring kan være en kostbar proposisjon, hvis det gjøres på en butikk, fordi det er arbeidskrevende. Du kan endre en Dodge overføring selv hvis du har tid til å sette inn i den. En overføring bryte ikke ofte slik at du må erstatte hele overføringen, men erstatte deler, som klør, også krever fullstendig fjerning av overføringen. Med riktig verktøy (ingen spesielle verktøy er nødvendig), en kan endre en Dodge overføring oppkjørselen hans.

Instruksjoner

• Heve bilen nok å fjerne overføring fra det deretter støtte det på jack står. Koble den negative terminalen på batteriet. Plass drypp kokekaret under overføring pannen. Drain overføring ved å fjerne alle unntatt to pan bolter. Fjern sakte to bolter, tillater overføring væsken renne i pannen. Når drenert, re-installere bolter i pannen.

• Fjern drivakselen ved å ta ut de fire skruene i bakre åk med en skiftenøkkel og trekke drivakselen fra overføring. Fjerne starteren bruker en 3/8-tommers stasjon socketen. Koble overføring Skift sammenhengen med en skiftenøkkel.

• Fjern de to olje kjøligere linjene på passasjersiden bruker en linje skiftenøkkel. Koble alle elektriske plugger. Fjerne alle dreiemoment konverter bolter bruker en 3/8-tommers stasjon socketen. Fjerne to skruene i bunnen av overføring fjellet med en kontakt.

• Plasser gulvet jack under overføring olje pan og øke overføringen før det er klart fra cross-medlem. Fjerne to bolter på hver side av kryss-medlemmet som sikre kryss-medlemmet til rammen. Fjerne kryss-medlem.

• Lavere overføring nok til å få tilgang til passasjer side bell-bolig bolter. Fjern skruene på denne siden. Fjerne peilepinnen røret, som er holdt i en av boltene som bell-bolig. Løft peilepinnen røret ut av overføring saken og flytte den ut av veien.

• Fjerne resten av bell-bolig bolter og skyv overføring tilbake og senke den i bakken. Erstatt overføring i omvendt rekkefølge av fjerning og fyll med girolje. Kjør overføring gjennom girene og re-sjekk væske nivå.

Tips og advarsler

  • Endre en Dodge overføring kan være farlig hvis gjort på bakken. Forsiktighet bør utvises balanse og sikre overføring når det er fjernet på grunn av dens vekt og bulk. Bestemmelser bør gjøres å fange noen væske tapt når overføring pan fjernes og hindre utslipp på oppkjørselen. Bilen må være høynet tilstrekkelig for å fjerne overføring fra den.