Nnywellness.com

Hvordan installere adaptere & se på Internett


Nettverk kameraer, også kalt IP kamera etter forkortelsen for Internettprotokoll, har blitt populær som hjem adaptere. Disse miniatyr kamera kan plasseres nesten hvor som helst i hjemmet og er koblet til Internett via egen unik IP-adresse, tillater brukeren å få tilgang til sine bilder fra hvor som helst i verden via Internett. Enkelte modeller kan brukeren selv manipulere kameraets bevegelser, skanne et område fjernt eller zoome inn og ut. Mens dette kan høres ut som et komplisert system å installere og se, det er faktisk ganske enkelt.

Instruksjoner

Sette opp kameraet

• Koble den ene enden av ethernet-kabelen til kameraet ethernet uttak og den andre enden til datamaskinens ethernet-port. På stasjonære PCer, vil ethernet-porten vanligvis være i ryggen, mens på bærbare datamaskiner det skal være på siden.

• Kjøre og installere programvaren som fulgte med kameraet på datamaskinen. Selv om hvert kamera og produsent vil ha en annen type sette opp og systemet, bør det være et sted på hver den som ber deg om å angi kameraets IP-adresse, som kan finnes på kameraets emballasje. (Du må det IP-adressen igjen når du vil vise gjennom kameraet.)

• Angi IP-adressen på appropriated sted, og klikk på "satt opp" eller "finish" knappen. Igjen, vil dette variere avhengig av kameraets merkevarebygging.

• Slå på kameraet og konfigurere den på plasseringen du ønsker å overvåke. Det må alltid være koblet til Internett, så har du to alternativer:

Bruk en lang Ethernet-kabelen til kameraet koblet (via en ethernet-port) til et modem eller din computerUse en trådløs adapter, som består av en sender som kobles til kameraet og en mottaker som kobles til datamaskinen. Alternativet trådløst er ofte ansett bedre, så det lindrer rotet med kabler og gir en høy grad av fleksibilitet med hensyn til der du kan plassere kameraet.

Ekstern visning

• I adresselinjen i webleseren, skriver du inn IP-adressen til kameraet. En meny skal vises, gir deg ulike alternativer.

• Klikk "Vis bilder" eller noe lignende avhengig av merke, vise kameraet streaming bilder. Noen systemer tillate aften du å manøvrere kameraet eksternt.

• Teste visningen av kameraet før prøver å overvåke fra et annet område, å sørge for at noe blokkerer den tiltenkte siktelinjen.

Tips og advarsler

  • Mange kameraer leveres med en passordfunksjon, slik at du kan begrense tilgang til å vise kameraet noen med passordet. Dette anbefales sterkt, som noen kunne bare snuble over IP kameraet IP-adresse, enten ved uhell eller metoder, og har tilgang til kameraets bilder, som kan være farlig brudd på personvernet.