Nnywellness.com

Hvordan virker et SIM-kort?


Introduksjon

SIM-kort er den viktigste delen av en mobiltelefon som kjører på GSM-nettverk. De gjør telefonen til å motta signal fra et mobiltelefonselskap. Mange som har telefoner som godtar SIM kort finner det svært enkelt å bare bytte ut deres SIM-kortet til et nytt SIM-kort når du er i et annet land.

Hva er et SIM-kort?

SIM-kort kalles formelt Subscriber Identity Module-kort. Ved første SIM-kortet var i 1991, har de vært vitne til en økning i bruk på grunn av sin letthet og sine enkel design. Sammenlignet med en telefon som bruker CDMA-teknologi, tilbyr telefoner som har SIM-kort i dem lavere priser og lavere priser, spesielt utenfor USA. Når du reiser til et fremmed land, du trenger alt å gjøre for å bruke din GSM, SIM-kort-aktivert telefon er å kjøpe et nytt SIM-kort som fungerer for landet du er i og legge kreditt til den.

Bruke et SIM-kort

Når du åpner opp på baksiden av en telefon som er utstyrt med et SIM-kort, vises kortet gjemt i telefonen. Vanligvis gjemt kortet bak batteriet. SIM-kort er også godt fordi de kan brukes med noen håndsett som godtar dem. For eksempel hvis mobiltelefonen bryter og du ikke klarer å ringe fra den, men fortsatt har en aktiv SIM-kort, du er på hell. Bare ta SIM kortet ut av gamle telefonen og koble den til en ny telefon, og du vil ha full service. SIM-kort er kodet med informasjon om transportøren som du bruker, i tillegg til informasjon som adresseboken. Har informasjon som dette på et SIM-kort vil tillate deg å gjøre et raskt og enkelt bytte til en annen telefon på samme carrier, eller å bytte bærere helt.

Andre SIM-kort bruker

Noen telefoner med SIM-kort kan godta minnekort på egen hånd, men på de fleste telefoner, SIM-kortet er minnekortet. All informasjon som du trenger på selve telefonen, så du trenger ikke å laste ned alle tall når du vil bytte telefoner, og du ikke engang trenger å bekymre deg hvis en bestemt telefon fungerer med SIM-kortet. Noen telefoner må være ulåst for service med en bestemt operatør og du kan få et annet SIM-kort, men ellers du bør ikke ha problemer med telefonen.

Sammendrag

SIM-kort er en god løsning for alle som liker å endre telefoner eller bærere eller som reiser internasjonalt. De er en rask og enkel løsning for å hindre kantlinjer, bærere eller låst telefoner fra gjør. SIM-kort hold all informasjon som kreves på telefonen. Det er ikke nødvendig å stadig sikkerhetskopiere eller skrive ned alle numrene på telefonen, og du må aldri bekymre opprørende regninger når du ringer utlandet når du kjøper en lokal SIM card for telefonen.