Nnywellness.com

Typer dekk balansere


Typer dekk balansere

Mange folk innser ikke dette, men hjul balansering er ikke det samme som hjul justering. For at dekkene å spinne uten forstyrrelser, må dekkene balanseres riktig. Hvis bilens dekk ut av balanse, driveren kan oppleve ujevne eller rask dekkslitasje, trekke eller drivende eller rattet kan naturlig trekke én retning når bilen kjører rett.

Statisk balanse

Statisk balanse er noen ganger referert til som boble balansering. Det kalles boble balansering fordi maskinen brukes til å balansere dekket bruker et Vater som en indikator når hjulet eller dekk forsamlingen har blitt balansert. Vekter er nøye delt mellom innsiden og utsiden av hjulet for å unngå en dynamisk balanse. Maskinen brukes til å gjøre dette balansering anses å være billig, men operatøren av maskinen må ha en viss mengde ferdigheter du skal bruke det.

Dynamisk balanse

Dynamisk innregulering kalles spinn balansering. Dynamisk innregulering kan gjøres når dekket er på bilen eller ut av det. Hjulet er sikkert festet på maskinen, og hjulet dimensjonene er angitt. Maskinen vil spinne dekk, beregning av plasseringen og mengden vekt som skal brukes på felgen du retter fleksisaldoen. Flere typer balansering vekter kan brukes for en dynamisk balanse, men den vanligste vekten er clip-on bly vekt, som er festet til kanten av felgen. Også består en annen type dynamisk balanse av barbering gummi fra dekk balansere den.

Permanent balanse

I noen tilfeller består permanent balansering av benytter flytende eller tørt pulver inne i dekk og eksterne vektet balansering ringer mellom rattet og hub for å oppnå balanse. Denne typen balansering er mer vanlig for langtransport lastebiler som driver mer enn 100.000 miles i året. Ekstern eller hjul-montert balansering ringene er en annen type permanent balanse. Væske og powder hjul balancers kan forårsake problemer med tette ventil stammer.