Nnywellness.com

Hvordan installere Coil våren avstandsstykker på en ZJ


Jeep-ZJ er en populær bil for å ta på spor av veien. Ta et kjøretøy Road er enklere hvis du legger til ekstra høyde suspensjon. Én måte å gjøre dette er å legge en coil våren spacer, som påvirker ikke tur kvaliteten på bilen, men vil øke høyden mellom 1 til 3 inches, avhengig av utstyret. Denne oppgaven bør ta et par timer.

Instruksjoner

Hjuloppheng

• Parkere Jeep på en plan overflate. Løft SUV med jack og stedet jack står under rammen slik at alle fire hjul av Jeep av bakken. Fjern alle fire hjul med dekk jern. Sette jack under front differensial og løft den opp nok til å kontakte bunnen av akselen uten å løfte opp bilen.

• Unbolt nedre sjokk mounts fra akselen med 3/8-tommers ratchet og socket og en åpne slutten fastnøkkel. Unbolt tie rod endene fra suspensjon bruker 3/8-tommers ratchet og socket og en tie rod flytting verktøyet. Unbolt fremdriftsindikatoren, som går bredden på bilen fra suspensjon med 3/8-tommers ratchet og socket og en åpne slutten fastnøkkel.

• Senk jack til coil våren kommer gratis fra forstillingen. Sette coil våren mellomlegget på lager coil våren, og løft kontakten opp nok til å legge press på våren. Installere foran sjokk med 3/8-tommers ratchet og socket og en åpne slutten fastnøkkel.

• Installere tie rod slutten med 3/8-tommers ratchet og socket. Installere fremdriftsindikatoren med ratchet og en åpne slutten fastnøkkel. Installere forhjulene med dekk jern.

Fjæring bak

• Plasser kontakten under bakakselen og løft den opp før den kontaktene differensial. Unbolt nedre sjokk mounts fra akselen med 3/8-tommers ratchet og socket og en åpne slutten fastnøkkel. Unbolt svaie bar slutten koblingene fra akselen med en åpne slutten fastnøkkel. Unbolt bak fremdriftsindikatoren fra akselen med ratchet og en åpne slutten fastnøkkel.

• Lavere fjernet jack slik at du kan de bakre spiralfjærer fra akselen. Sette coil våren mellomlegget på våren med dine hender, og sett den tilbake i bakhjulsopphenget. Løft differensial til våren får plass i lommen.

• Installere lavere sjokk mounts, svaie bar slutten koblinger og spor stang benytter det 3/8-tommers ratchet og socket og en åpne slutten fastnøkkel. Installere de bakerste hjulene med dekk jern.

• Senk bilen utenfor jack står med kontakten.