Nnywellness.com

Hvordan hydraulisk bilen bremser arbeid


Grunnleggende

Det gamle systemet på mekaniske bremser banet vei for bruk av hydraulikk for å oppnå raskere og smidigere stans av kjøretøyet. Hydrauliske systemer har pedaler som er koblet til stempler. Disse stemplene ligger i sylindere av rør med fleksible seksjoner. Dette er deretter koblet til separate sylindere i hjulene. I mer moderne design skilles det fremre og bakre deler.

Innflytelse

En av prinsippene som fungerer i hydraulisk bilen bremser er leverage. Med utnytte overføres styrken på ett avsnitt til et annet sted ved hjelp av en incompressible væske som vanligvis er et olje-basert stoff. Som andre bremsesystemer, hydraulikk fungerer ved å multiplisere kraften. Hydrauliske systemer sender bruk en nedadgående kraft på en stempelet det til en annen gjennom olje i sylinderen. Hydrauliske systemer har rør som kan være av lengde eller form som gjør det lettere å nå stempler.

Mekanisme

Når føreren av bilen trykker gasspedalen, presser han faktisk kraft på den brems master sylinder. Master sylinder er en enhet som gjør at to stempler i den samme sylinderen. Fire sekundær stempler, kalt slave stempler, finnes på hvert hjul og trykk bremseklossene å stoppe bilen. De fleste bilmodeller på veien i dag gjøre bruk av to master sylindere kontrollere to slave sylindere. Denne funksjonen fungerer som en beskyttelse---i tilfelle en av master sylindere feil, bremsesystemet vil fortsatt stoppe bilen.

Multiplikasjon

Multiplisere kraft med en hydraulisk bilen brems er ganske enkel. Mye som i andre mekanismer, en hydraulisk bilen brems gjør kan bruk av en teori i fysikk som sier at makt byttes for avstand. Vil endre størrelsen på stempelet og sylinderen i forhold til andre. Det er størrelsen på av stempelet som angir variabelen i kraft er multiplisert. Dette er viktig vurderer at friksjon er nødvendig å stoppe bilen.

Friksjon

Friksjon er en integrert hvordan oppbremsing systemer-funksjonen. Uten friksjon er det praktisk talt umulig for bilen for å stoppe. Friksjon er brukt for å referere til hvor vanskelig det er for én vare å flytte over en annen. Ta oppmerksom på at mengden av kraften som er nødvendig å flytte et objekt er proporsjonal med hvor mye den veier. Dette er et prinsipp som gjelder når det gjelder hvordan hydraulisk bilen bremser arbeid der en bremsekloss presser mot en spinnende objekt. Mer kraft som brukes på bremseklossene, større kraft kan brukes å stoppe bilen.