Nnywellness.com

Oppgradere problemer med iPhone 3Gs


Når Apple Inc. introdusert dens oppgradert operativsystemet for iPhone, iOS 4, i juli 2010, det var tilgjengelig ikke bare med den nyeste iPhone modellen, iPhone 4, men som en oppgradering til eierne av den eldre iPhone 3G-modeller. Men kort tid etter at iPhone 3GS brukere begynte oppgradere enheten til iOS 4, omfattende rapporter dukket opp om problemer med å kjøre det nye operativsystemet, inkludert brukeren klager at enhetene kjørte sakte og at de mistet Wi-Fi-tilkobling.

Bakgrunn

Første generasjon iPhone, introdusert i 2007, og andre generasjon iPhone 3G og tredje-generasjons iPhone 3GS alle løp Apples første mobile operativsystem, iPhone OS. Når Apple annonserte iOS 4, var en av de store forbedringene over iPhone OS at det ville gjøre multitasking, slik at programmer kan kjøres i bakgrunnen uten vondt ytelse eller batterilevetid. I tillegg inkludert iOS 4 en forbedret email grenseflate, bedre program organisering og mer avanserte multimedia funksjoner. Apple sier at iOS 4 ville skipet med iPhone 4 og iPad, og vil være tilgjengelig som en "begrenset" oppgradering til eiere av iPhone 3G og iPhone 3GS. Imidlertid ville eiere av den originale iPhone modellen ikke kunne oppgradere til iOS 4.

Problemer

Wall Street Journal rapporterte at den vanligste klagen iPhone 3GS brukere som oppgraderte var at enheten var treg, og at det nye operativsystemet tappet batteriet raskt eller ledet å batteriet overopphetes. Mange brukere rapporterte også at etter oppgraderer til iOS 4, iPhone var ikke lenger kunne oppdage tilstedeværelsen av Wi-Fi-nettverk. I tillegg brukere rapportert at iPod musikkspiller noen ganger frøs eller lyd stotret, og at det tok mye lengre tid enn vanlig å åpne en e-post. Tilbakestille enheten til fabrikkinnstillingene løste ikke problemet, brukere sa. Heller ikke re-installere det opprinnelige operativsystemet. Apple fikk mange klager i sin online forum om disse problemene.

Årsaker

Mens Apple ikke offentlig forklare årsakene til kompatibilitetsproblemer mellom iPhone 3GS og iOS 4, bemerket The Wall Street Journal at deler av problemet var at iPhone 3GS var allerede et år gammel da iOS 4, iPhone 4 og iPad - ble utgitt. IPhone 4 inneholdt en raskere A4-prosessorenhet enn iPhone 3GS. IPhone 4 hadde også 512 MB random access memory (RAM), dobbelte av iPhone 3GS.

Komplikasjoner

Etter å ha undersøkt problemet, utgitt Apple senere en programvareoppdatering for å løse problemene for iPhone 3GS brukere. Men rådet den uoffisielle Eple Weblog iPhone 3GS brukere ikke å oppgradere til iOS 4. Problemet var at mange brukere også rapportert at det var vanskelig å nedprioritere å det opprinnelige OS etter oppgradering, og at gjenopprette enheten til fabrikkinnstillingene opprinnelige resulterte data slettes.