Nnywellness.com

BlackBerry Pearl Rollerball ikke presser ned


BlackBerry Pearl Rollerball ikke presser ned

BlackBerry Pearl rollerballs, også kjent som Styrekuler, kan ikke skyve ned, forbyr brukeren fra å velge eller navigerer venstre eller høyre. Dette kan bety at rollerball må byttes. I noen tilfeller kan det bare trenger å bli renset ut. Uansett må i rollerball demonteres for å erstatte rollerball eller få til skjulte bygge opp.

Vedlikehold

Mobiltelefoner, BlackBerry Pearl, har en skjerm, knapper, grooves og rollerballs som er tilbøyelige til å samle oljer fra brukerens hender, i tillegg til støv partikler fra luften. Rollerball er spesielt utsatt for støv fordi del av det er alltid skjult, og hullet der det er plassert er det perfekte stedet for skitt bygge opp. Dette fører noen ganger til feil ytelse. Regelmessig rengjøring og vedlikehold - med en bomullspinne og en standard pin - vil bidra til å redusere buildup.

Erstatning

En feil BlackBerry Pearl rollerball må byttes. BlackBerry styrekulen reservedel kan kjøpes fra telefonens produsent. De koster mellom $10 og $30, på tidspunktet for publisering. Vanligvis pakker vil komme med to elementer: en magnetisk basis som inneholder rollerball og en sølv ring som holder den på plass. En riktig erstattet rollerball bør tillate funksjonen BlackBerry navigasjon utfører som nye.

Installasjon

Det er noen grunnleggende installasjon tips du bør huske på. Alltid lese produsentens retningslinjene før du starter. Slå alltid av mobiltelefonen før rengjøring eller erstatte noen deler. Fjerne styrekulen, bruk en snuse verktøyet og bare slå den over til få styrekulen og base ut. For å installere den ny styrekulen, bare plassere nye styrekulen tilbake i telefonen og sett ringen. Kontroller at ringen er justert på 9 klokken, 6 o'clock eller tre. Lytte gir snapin lyd å sikre det er sikret.

Advarsler

Mobile brukere bør være klar over at de fleste erstatning del produsenter ikke ytterligere skader på grunn av dårlig installasjon. Sjekke telefonens garanti retningslinjer å sørge for at demontere telefonen på noen måte ikke vil resultere i en annullerte garanti. Garantien kan også dekke utskifting eller reparasjon. Flytende rengjøringsmiddel eller andre forurensinger bør aldri brukes til å rense en telefon. Vær ekstra forsiktig når du bruker en pin for å rengjøre rollerball, som dette kan faktisk føre til ballen å bli fast og urokkelig.