Nnywellness.com

Trailer suspensjon typer


Trailer suspensjon typer

Det finnes en rekke forskjellige trailer suspensjon typer, hver brukes for bestemte tilhengere og jobber. Typen trailer suspensjon du avgjøre ytelsen evner av hele tilhengeren. Selv ofte oversett, er det viktig at forbrukerne gjøre sin forskning når plukke ut deres trailer suspensjon å få det beste resultatet i jobben.

Leaf våren

Leaf fjæring er de mest brukte og tilgjengelig type trailer suspensjon på markedet i dag. En av de vanligste stilene av blad fjæring er "tøffelen stil," som vanligvis brukes på trailere som er lette i vekt. Navnet på stilen tøffelen kommer fra hvordan suspensjon fungerer, med baksiden av våren skyve (eller gli) opp og ned gjennom en metallring som er knyttet til tilhengeren selv. Fordi blad våren suspensjon systemet fungerer, kan det være ganske bråkete når du er på veien.

Air Ride

Større tilhengere bruker vanligvis tur luftfjæring mer enn noen annen type. Luften tur suspensjon systemet opererer ved hjelp av flere små kollisjonsputer. Disse små kollisjonsputer drives av en ri høyde ventil. Tilhengerens ramme kobler til ride høyde ventilen ved hjelp av en justerbar kjedekobling. Mens air tur rekke trailer suspensjon er langt jevneste suspensjon tilgjengelig i dag, er det også den dyreste bruke.

Gummi torsjon

Torsjon oppheng brukes vanligvis for små trailere som ikke bærer en tung eller vanskelig Last. Gummi torsjon rekke trailer suspensjon er også en av de minste tilgjengelig. I tillegg til den torsjon opphengs lille størrelse leverer den en av de jevneste rides av alle typer suspensjon. Rammen har en aksel innebygd i den, gjør det enkelt å koble suspensjon direkte til rammen av tilhengeren. Suspensjon bruker parenteser for å gjøre tilkoblingen til tilhengeren. Helheten av gummi torsjon suspensjon ligger akselen av tilhengeren, og bruker en torsjon arm å effektivt betjene.