Nnywellness.com

Hvordan åpne en Canon EF-S 18-200


Hvordan åpne en Canon EF-S 18-200

Canon EF-S 18-200mm objektiv er en allsidig objektivet designet for å arbeide med Canon digitale speilreflekskameraer bruke APS-C format sensor. Disse sensorene har 1.6 crop faktor gir 18-200mm linse en synsfelt tilsvarer en 28,8 til 320mm linse. Zoom dekning gjør dette objektivet et en linse valg for de fleste av skyting en amatør fotograf kan ha. Som resten av Canons EF linser styres for å åpne objektivet til sin maksimale blenderåpningen gjennom kameraet.

Instruksjoner

• Hold Canon APS-C digital enkelt linsen refleks kameraet i hånden og den røde prikken på fat av linsen og den røde prikken på kameraets montering ring.

• Plasser linsen mot montering ringen og vri linsen til det klikker på plass.

• Aktivere kameraet Canon enten ved strømbryteren på baksiden av kameraet eller på topplaten av kameraet, avhengig av Canon kamera du bruker.

• Rotere eksponering programhjulet på toppen til venstre for "D" kameraer og øverst til høyre for "Rebel" kameraer til innstillingen "Av". Dette er kortformen for "Aperture verdi" betyr at du nå har kontroll over blenderåpning innstilling for kameraet. Du kan også bruke "M" for "Manuell" modus og har kontroll over blenderinnstillingene samt Lukkerhastighet.

• Slå den lille hjulet ved utløseren justere blenderåpning. Den maksimale blenderåpningen eller bredeste åpning er f3.5 når objektivet er satt på det 18mm punktet. Blenderåpningen reduserer som brennvidden på objektivet er justert. 200mm brennvidde er den maksimale blenderåpningen f5.6. Når blenderåpning er satt til maksimumsnivå åpning på 18mm, kameraet justeres automatisk blenderåpning innstillingen til den bredeste som brennvidden er i endring. Dette gjelder i "Av" og "M" opptaksmodus. Kameraet gjør ikke det samme hvis du starter på 200mm og f5.6. Det vil automatisk åpne linsen opp som brennvidden er redusert.