Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en Rifle omfang for hjortejakt


Gjør deg klar for hjort jakt-sesongen ved å kjøpe det riktige rifle omfanget. Du kan jakte uten en, men må du vet sikkert hva det er du skyter. Få at unge bukk i sikte og lavt trykk på avtrekkeren. Nyt hver hunter drøm å bringe tilbake det stor en. Følg disse trinnene til å kjøpe en rifle omfang for hjortejakt.

Instruksjoner

• Velg riktig forstørrelsen. For store spill er 3 x-9 x en tilfredsstillende forstørrelse som de fleste jegere bruker på deres jakt rifler. Med andre ord, kan omfanget forstørre 3 ganger på laveste området og opptil 9 ganger på det høyeste. Du kan imidlertid bruke alle forstørrelse som føles riktig for deg. Finne et omfang som lar deg justere forstørrelsen med en enkelt knapp, slik at du kan endre makt selv med våte fingre.

• Velge riktig størrelse linsen. Jo større linsen i milliliter, mer lys inn omfanget. Dette gjør bildet lysere og gir bedre oppløsning, derfor reinen bildet er mye klarere. Men er områdene som har større linser også vanskelig å bære. En 40mm objektiv er vanligste objektiv for hjortejakt.

• Sjekk optikk omfanget. Du vil de skal være lys nok til å se. De fleste har optikk belagt for maksimal lys eksponering.

• Velg en finish. Omfang er alltid svart, men de kan ha en glanset eller matt finish. Jegere pleier å gå med en overflate som passer deres rifler. Noen som deres rifler ser imponerende og skinnende, mens andre foretrekker en matt finish så sine våpen ikke skinne i flekker av sollys drivende nedover i skogen.

• Velg en god trådkors guide. Trådkorset, også kalt reticle eller plex, er guiden linjene som du ser når du ser på omfanget. Det er noen varianter, men det standard med linjer som tykkere på utsiden og begrense på punktet der de krysser er et godt valg for en hjort jakt omfang.