Nnywellness.com

Slik bruker Palm Treo 700W uten telefon Service


Slik bruker Palm Treo 700W uten telefon Service

Palm Treo 700w har en "flymodus" som slår av sin mobilnettet radio og deaktivere telefontjenesten men fortsatt tillate tilgang til enheten er andre funksjoner og programmer. Treo 700w ble fulgt av utgivelsen av Treo 700wx, som doblet mengden minne som er tilgjengelig for programmer. Begge versjonene fungerer bare med CDMA radiofrekvenser, som vanligvis finnes i USA og Canada.

Instruksjoner

• Slå på Treo. Sett inn batteriet i baksiden av enheten. Hvis telefonen ikke begynner å støvel opp, koble telefonen til batterilader. Kontroller at telefonen fullt starter i Windows før du går videre. Prøver å slå av enhetens telefontjeneste før oppstart kan påvirke informasjon lagret i telefonminnet.

• Trykk på den røde "Avslutt samtale" knappen Slå av telefonen. Å trykke og holde på "Avslutt samtale"-knappen vil deaktivere telefontjenesten men la tilgang til telefonen er andre funksjoner, for eksempel kontakt info og kalenderen hendelser. Hvis en telefon er utstyrt med en Wi-Fi-aktivere SD-kort, vil Wi-Fi-tilgang ikke bli forstyrret ved å slå av telefonen evner.

• Trykk på den røde "Avslutt samtale" for å slå på telefonen. Trykk og hold knappen "Avslutt samtale" for å aktivere telefonen funksjoner på enheten. Tjenesten må være aktivert før enheten kan brukes til å ringe eller sende tekstmeldinger.

Tips og advarsler

  • Deaktivering av telefontjenesten kan forbedre Wi-Fi-tilkobling mens du bruker et Wi-Fi-aktivere SD-kort.