Nnywellness.com

Keramiske bremseklosser kontra vanlig Bremseklosser


Keramiske bremseklosser kontra vanlig Bremseklosser

Metalliske og semimetallic bremseklossene var det eneste alternativet for automotive entusiast, men keramikk og keramiske kompositter begynner å dominere bransjen. Keramiske pads løse mange av problemene med metallics, med svært få ulemper.

Pad formål

Hensikten med alle bremsekloss er å presse eller klemme mot BREMSETROMMEL eller skiven å sakte ned. Mykere Bremseklosser "bite" i rotoren og stopp bedre men pleier å slites ut raskere.

Stoppe strømmen

Stoppe strøm av keramiske og metallisk pads varierer etter temperaturen. Keramiske pads pleier å stoppe bedre når det er veldig varmt og metallics fungerer bedre i området kjøligere.

Visne motstand

En keramisk Paden sterkeste poenget er dens evne til å motstå "brems visne" eller tendens til å miste ytelse under gjentatt bruk og påfølgende oppvarming.

Slitasje

Selv om begge pads pleier å bære på lignende priser, bidrar den keramiske mykere materialoverflaten til å hindre skade på metall rotorer.

Støy og støv

Keramiske pads vibrerer på en høyere frekvens enn det menneskelige øret kan oppdage, og dermed vises roligere metallics i drift. Også forårsake keramiske pads ikke svart "bremsestøv" forekomster av metallics.