Nnywellness.com

Hvordan legge til olje til en Meyer snø plog


Hvordan legge til olje til en Meyer snø plog

Meyer DrivePro snø plog er en forbruker ettermarkedet enhet som monterer på en rekke firehjulstrekk biler som lastebiler og SUVer. Den er designet for lette klarering snø fra veidekker, parkeringsplasser og innkjørsler. Hydraulisk-opererte DrivePro består av en moldboard plog, en A-frame for montering på bilen, hydrauliske stempler for å øke og endre vinkelen på bladet plogen og en elektrisk pumpe for å produsere hydraulisk trykk. Hydraulikksystemet er fylt med olje som må kontrolleres og endres regelmessig som en del av rutinemessig vedlikehold.

Instruksjoner

Sjekk hydraulikkoljen

• Se produsentens anbefalinger for hydraulisk væske. Meyer anbefaler bare Meyer M-1 hydraulikkvæske og fastslår at endringer kan ugyldiggjøre garantien på DrivePro snø plog. Produsenten anbefaler sjekker væskenivået som del av et pre-season Vedlikeholdsprogrammet hvert år. Hydraulisk væske bør endres årlig etter hver plogen sesong.

• Plass heis ram i fullt nedre posisjon. Med en kombinasjon fastnøkkel, fjerne filler pluggen på hydrauliske pumpen kroppen, ved siden av heisen ram. Væske nivå bør være 1-1/2 inches under filler hullet.

• Legg Meyer hydraulisk væske om nødvendig. Installere filler pluggen og stram.

Endre hydraulikkoljen og blø systemet

• Trekke sylinderen helt inn i den hydrauliske pumpen. Fjern bunnpluggen i siden av pumpen tilfelle med kombinasjon fastnøkkel. Drain væske fra pumpen enten ved unbolting den pumpeenheten og helle den ut bunnpluggen i siden av pumpen saken, eller ved å fjerne den med et inntaks-pumpe. På modeller uten en avløp plugg, fjerne filler pluggen, slå på pumpen opp ned og avløp væsken ut filler pluggen.

• Du får tilgang til skjermen-type hydraulisk ved å fjerne bolten på siden av pumpen base ved bunnpluggen og trekke ut filteret fra havnen. Rengjør filteret med mineral ånder og blås med trykkluft. Installer filteret og stramme bolten.

• Hell Meyer M-1 hydraulisk væske i filler hullet inntil væske nivået når 1-1/2 inches fra toppen av filler hullet.

• Løsne hydraulisk beslag på kraften fiske sylindere til hydraulisk væske dribbles ut. Makt vinkel plogen gjennom flere frem og tilbake sykluser til strømning fra beslag er jevn. Hold et øye på væske nivå i pumpen under denne prosedyren og topp opp etter behov. Etter at systemet er bled, sørg for at væske i pumpen er innen 1-1/2 inches av toppen, deretter installere filler plug og stram.