Nnywellness.com

Tilpasse Dash dekker


Tilpasse Dash dekker

Endre innsiden av kjøretøyet kan være en fin måte å tilpasse, samt beskytte deler av bilen som kan være lett skadet. Sete og rattet dekker er populære, men det er også populært å tilpasse dashbordet i bilen også. Spesielt for high-end, følsom kjøretøy, dashboard dekker ikke bare ser stilig men beskytte interiøret fra UV falming, støv og andre faktorer som kan misfarges eller Fordrei dashbordet. Heldigvis er det mange skreddersydde kits tilgjengelig for en rekke bil kroppen.

Instruksjoner

• Undersøke hvilke typer dekker ute og velg stoffet du liker best. Det er polyester, velur, semsket skinn og andre dash dekker, i en rekke stiler og farger. Kjøp en du liker og som passer din bil, og sørg for at den samsvarer med bilens merke, modell og år.

• Rengjør eksisterende dashbordet med en ren klut og til riktig bil rengjøringsmiddel (flytende bil renere fra auto butikken fungerer best). Kontroller at det er ingen ekstra rusk å komme i veien for dash dekselet.

• Kutt eller barbere ned alle hevet sprekk eller feil i gamle dashbordet.

• Lett strekke dash dekselet og legg over dashbordet. Se etter åpninger for kanaler, høyttalere, alarm lys, etc å sikre at de er plassert riktig. Hvis din dekke mangler noen åpninger, se etter en disposisjon eller perforering på undersiden av dekselet, og forsiktig kutte ut med saks eller et barberblad.

• Skjær borrelåsen følger med kit i 1/2" brede strimler, og strategisk sted langs kantene på dashbordet for å holde dekselet på plass. Fjern støtte av strimler og trykk dashboard overflaten i ca 10 sekunder å feste sikkert.

• Hvis kit inneholder noe annet enn borrelås strimler for vedlegg, kan du følge installasjonsmanualen for å feste dekselet til dashboard.

• Trekk forsiktig eller strekk kantene av nær fronten til å eliminere noen bølger eller krusninger og sikre at dekselet passer perfekt til styret.