Nnywellness.com

Regler for passasjer varebiler i North Carolina


Regler for passasjer varebiler i North Carolina

Passasjer varebiler dele North Carolina veier med mange andre kjøretøy. Alle har reglene som styrer driften deres. Passasjer van serverer visse behov som andre ikke kan oppfylle. Utvikling, design og ytelse holder både fordeler og ulemper for førere, passasjerer og de som deler veien med dem. Visse restriksjoner gjelder disse kjøretøyene i North Carolina. De er få, men anses logisk og nødvendig av de som styrer staten.

Offentlig skole restriksjoner

Passasjer varebiler, har på grunn av sitt designet formål, en høyere tyngdepunkt enn mange andre kjøretøy. Historien om disse kjøretøyene har vist en høy tendens til å være involvert i rollover ulykker. Studier har vist at ulykker med varebiler utformet for 9 passasjerer og over resultatet 34,5 prosent av tiden i rollover krasjer. Den primære grunn, North Carolina loven tillater ikke bruk i offentlige skoler med mindre de oppfyller skolebussen bygging standarder. Private skoler i staten er fritatt fra denne loven.

Lisenskrav

North Carolina passasjer sjåfører må ha en klasse C operatørs lisens. Drivere opererer passasjer varebiler som har opptil 15 passasjerer inkludert driveren må bare har klasse C lisens. For å bære mer enn 15 passasjerer, kreves en kommersiell førerkort.

Sikkerhetsbelte bruke

De samme reglene som styrer bilbelte bruk i privat kjøretøy også gjelder passasjer varebiler. Noen varebiler produsert etter 1971 er pålagt å ha setebelter i alle sittegrupper. North Carolina barn passasjer sikkerhet loven krever drivere i ethvert kjøretøy ansvarlig for skikkelig sikkerhetsbelte bruke sine passasjerer under 16 år. Personer over 16 år er ansvarlig for sin egen bilbelte sikkerhet. Passasjer varebiler må overholde de samme lovene. I tillegg tillates ikke barn under 5 år i forsetet av passasjer varebiler installert med aktive kollisjonsputer foran.

Andre bestemmelser

Enn en stor begrensning er passasjer varebiler i North Carolina underlagt alle andre regler for offentlige og private personbiler. Kirkens grupper, organisasjoner og grupper på sportsferie unaffiliated med North Carolina offentlige skoler kan bruke passasjer varebiler for å transportere sine medlemmer. Kjøretøyer er underlagt samme lisensiering, kode, forsikring, bilbelte og driving mens nedsatt lover som alle andre på motorveien krever en klasse C lisens.