Nnywellness.com

Hvordan å stoppe mobiltelefon trakassering


Hvordan å stoppe mobiltelefon trakassering

Mobiltelefon trakassering er ulovlig i alle 50 amerikanske stater. Ikke bare er det irriterende, men uønskede anrop også brenne opp minutter i en mobiltelefon plan, som resulterer i tapt ringer tid og bortkastede penger. De fleste stater definerer telefon trakassering som en uanstendig kommunikasjon eller alle verbale eller tekstmelding truende fysisk skade. Hensikten er også nødvendig for å etablere en kriminell klage trakassering, enten gjentatt ved ringer eller spesifikke trusler i en enkelt samtale. Heldigvis er det flere alternativer for å stoppe trakasserende mobiltelefon samtaler, opptil og inkludert søksmål.

Instruksjoner

Hvordan å stoppe mobiltelefon trakassering

• Blokker uønskede innkommende anrop ved å angi innringerens telefonnummer, inkludert områdekoden i mobiltelefonen samtale-block-funksjonen. Fremgangsmåten varierer med mobiltelefon-modeller, men innebærer vanligvis bla til "selektiv samtale blokk" og trykke på enter-knappen.

• Rapporten truende og uanstendig anrop eller tekstmeldinger til politiet, så samtaler kan spores hvis sjikanerer bruker en oppringer-ID blokkeringsfunksjon.

• Lagre alle trakasserende stemmen post eller tekstmeldinger for bruk som bevis.

• Sende en skriftlig rapport med politiet for å starte en etterforskning og sikre en stevning for telefonselskapet, som kanskje krever formelle juridiske service å løslate informasjon om identiteten for en innringer.

• Stopp irriterende salg samtaler ved å registrere ditt telefonnummer med nasjonale gjør ikke ringe registeret (i https://www.donotcall.gov/default.aspx), som vil redusere og muligens eliminere telefonsalg samtaler. Registrering er gratis, utløper ikke, og kan gjøres for alle telefonnumre du har.

• Klage til Federal Communications Commission e-post (. [email protected]) eller online på www.fcc.gov/cgb/complaints.html.

Tips og advarsler

  • Gjeld samlere og visse nonprofit telemarketers er unntatt fra føderale ikke kaller lover.