Nnywellness.com

Triks for Samsung se for T-Transportabel


Samsung T919 se er en touchscreen mobiltelefon utgitt i 2008 eksklusivt for T-Mobile kunder. T-Mobile bruker GSM-teknologi, så se trenger et SIM-kort til å koble til nettverket. Se funksjoner 3G Internett-tilkobling, en 5.0 megapixel digital kameraet og en dokumentleser for Microsoft Office-programfiler. Se har også en mediespiller for musikk og videoer.

Skjermen

Du kan endre lysstyrken på skjermen og hvor lenge bakgrunnsbelysningen forblir på. Gå til "Meny" og velg "Innstillinger". Velg "visningsinnstillinger" og deretter velge "LCD lysstyrke." Etter dreier av alternativet "Automatisk", kan du velge mellom og fem, med fem blir den lyseste innstillingen. Du kan også gå til "Backlight tid" til "Display Settings"-skjermen. Velge mellom åtte sekunder, minutter, 30 sekunder, ett minutt, tre minutter eller 10 minutter.

Kalle opp funksjoner

Når du ringer en person, kan du treffer alternativet "Ny kaller" og velge "Join" å ha en tre-vei konferansen ringe. Gjenta disse trinnene for å inkludere flere parter. Hvis du vil begrense samtalen og snakke kort med bare én av partene på en konferanse, hit "Split" under oppringingen. Du får en liste over tallene på samtalen. Velg personen du vil. Velg "Bli med" når du er klar til å gå tilbake til konferansesamtalen.

Kontakter

Gå til "Telefonbok" og "Flytte" kopiere kontaktene i telefonlisten til SIM-kortet. Etter disse trinnene, velge "Kopier kontakter" og "Telefon SIM-kortet." Dette kan du ha kontaktene tilgjengelig, selv om du sette SIM-kortet i en annen telefon. Du kan også flytte kontakter som er lagret på SIM-kortet til telefonen ved å velge "SIM til telefon" i stedet.

Meldingsinnstillinger

Velg "Meny," "Meldinger" og "Meldingsinnstillinger." Velg "Priority" for å velge hvilke meldinger som er viktigst å bli levert og "Utløpet" redigere hvor lenge meldinger må leveres før nettverket stopper sin leveringsforsøk. Velg "Holde en kopi" å holde meldingene du sender, i mappen "Sendt". Hvis du ikke vil beholde dem, deaktivere dette alternativet. Velg "Legg til mine navnet Card" legge til en signatur eller tilbud på slutten av en melding.