Nnywellness.com

Canon Ixus 60 Tips


Canon Ixus 60 Tips

Canon Ixus 60 ble solgt i USA som Canon PowerShot SD600. Hvis du har en Ixus 60, var det sannsynligvis opprinnelig kjøpte i Europa eller Asia. En 6 megapixel kamera, det Ixus-60 kan produsere høy kvalitet utskrifter opptil 8 inches av 10 inches og rimelig god kvalitet bilder opptil 11 inches av 14 inches så lenge du har kameraet riktig angitt.

Oppløsning

Canon Ixus 60 er dugelig av fanger 6 megapixel bilder. Men er kameraet likeledes dugelig av lavere oppløsninger. Full oppløsning bilder krever mer plass på kameraets minnekort, men er nødvendig å gjøre større fotografiske utskrifter. Kontroller at kameraet er på maksimal oppløsning hvis du planlegger å lage papirkopier. Det er vanligvis lurt å alltid skyte på maksimal oppløsning. Du kan alltid endre størrelse på bildet for bruk på Internett via den medfølgende Canon-programvaren. Imidlertid vil øke størrelsen på bildet fra lav oppløsning til høy oppløsning vanligvis resultere i dårlig kvalitet.

ISO

ISO er kameraets følsomhet for lys. Det tilsvarer filmen ISO og ASA hastigheter. Som med film, krever høyere ISO mindre lys for bildebehandling. Men også har som film, bilder skutt på høyere ISO mer korn og støy. Høyeste bildekvalitet alltid skyte på laveste ISO, spesielt når du har tilstrekkelig lys som i tilfelle av utendørs fotografier.

Flash-området

Selv om kameraet har en innebygd blits, er det ikke veldig kraftig. Ifølge DP Review er flash ca 10 fot. Bruke flash for fotografier av objekter lenger enn 10 fot vil sannsynligvis føre undereksponerte bilder. Når du tar portretter innendørs med flash, flytte mer enn 10 fot bort fra motivet.

Kort minnestørrelse

Bruk som et minnekort som mulig. Det Ixus-60 bruker industri standard SC/MMC-kort. På 6 megapiksler kan en 2 eller 4 GB-kort du lagre flere bilder. Et 2 GB-kort holder rundt 1.100 fotografier. Et 4 GB-kort holder ca 2200 fotografier. Høyere kapasitet kort vil holde mer, med en 16 GB-kort holder rundt 9.000 fotografier.