Nnywellness.com

Hvordan du Wire Boston Acoustic Pro Series 4.2 komponenter


Hvordan du Wire Boston Acoustic Pro Series 4.2 komponenter

Boston Acoustic Pro serien 4.2 er en toveis stereoplaten høyttaler selskapet produsert fra 1988 til 1993, og har siden avsluttet. Hver 4,2 høyttaler inneholder en 4-tommers bass og 1-tommes diskant for lydgjengivelse, pluss klipp-type terminalene på baksiden for tilkobling dobbelt høyttalerledningen. Høyttalerne koble til en forsterker eller mottaker med høyttalerledningen, vanligvis 18-gauge wire for avstander på opptil 15 fot mellom høyttalerne og forsterkeren eller mottakeren.

Instruksjoner

• Stenge strømtilgangen stereo amp eller mottakeren før trekke opp Boston Acoustic-høyttalerne.

• Plass en høyttaler på venstre og høyre side av forsterker eller receiver, fortrinnsvis minst 10 fot fra hverandre for bedre stereolyd.

• Cut et stykke av høyttalerledningen lenge nok å hekte hver Boston Acoustic til forsterkeren eller mottakeren. Stripe ca en halv tomme plast isolasjon fra to ledninger i hver ende. Du har nå to nakne wire tråder i hver ende av høyttalerledningen.

• Trykk ned på rødt og svart plast klippene på baksiden av venstre Boston Acoustic høyttaler å åpne to hull.

• Farget høyttalerledningen inn i hullet over røde klippet på høyttaleren og sett den andre ledningen i hullet over svart utklippet. Løslate begge to hefte å holde ledningene på plass.

• Koble de to trådene på den andre enden av høyttalerledningen til venstre høyttaler terminalene på forsterkeren eller mottakeren. Gjenta tilkoblinger med en egen ledning for den høyre høyttaleren.