Nnywellness.com

Hvordan endre batteri for Lexus GS300 nøkkel


Hvordan endre batteri for Lexus GS300 nøkkel

Lexus GS300 ekstern bruker et litium-batteri, som de fleste andre automotive keyless oppføring fjernkontroller. Den GS300 fjernkontroll er integrert med nøkkelen, men det hindrer ikke batteriet erstatning prosedyren. Erstatte Lexus GS300 keyless oppføring batteriet er en fem minutters jobb så lenge du har de riktige verktøyene. Erstatningsbatteriet koster mindre enn $5 på de fleste Internett-forhandlere, inkludert Amazon.com og batteri Mart. Du bør også kunne plukke opp et nytt batteri i en elektronikkbutikk.

Instruksjoner

• Samle verktøy, batteri og fjernkontroll, og bringe dem til en flat arbeidsområdet. Slå Lexus ekstern over med knapper ned.

• Fjern den lille Phillips-skruen på baksiden av fjernkontrollen. Sett inn den flat skrutrekkeren nøkkelen og plast kanten av fjernkontrollen. Skyv pop den øverste halvdelen av apparatet.

• Forstå modulen keyless-fjernkontrollen og fjerne den fra saken. Fjern de to skruene som Phillips fra modulen keyless-fjernkontrollen.

• Åpne modulen for å finne batteriet. Fjerne utladet og plasser det nye batteriet i stedet. Bruke markeringene (positiv eller negativ) som en guide for plassering.

• Snapper modulen tilbake sammen og stram sine skruene. Sett det inn eksternt tilfelle, og deretter re-fest hver halvdel av eksternt tilfelle. Sett i små Phillips skruen.