Nnywellness.com

Hvordan bruke den Canon Rebel DSLR for en Moon Eclipse


Hvordan bruke den Canon Rebel DSLR for en Moon Eclipse

Canons linje av Digital Rebel kameraer er utformet for å være "bro" kameraer, et første skritt mot en profesjonell DSLR etter benytter pek og skyt digitalkameraer. Når det er sagt, disse kameraene er fullt fungerende profesjonelle kameraer, med full manuell kontroll og ekstern utløser operasjon. Du kan bruke din Digital Rebel for å ta bilder du ikke ville ha drømt mulig med din helautomatiske, for eksempel fotografier av månen under en eclipse.

Instruksjoner

• Sette din vidvinkelobjektiv på ditt Canon Rebel. De fleste opprørerne kom med en 18-55mm kit-objektiv med bildestabilisering, som vil hjelpe få et klart bilde av månen fra en avstand. Ta et nærbilde skudd av månen, trenger du en telezoom-objektiv (se "Tips" nedenfor).

• Fjern lokket plassere kameraet på et stativ, og ramme inn bildet. Spinne linsen for å zoome inn. Kontroller at månen linjer opp med en av autofokus punkter på kameraet.

• Spinne modusbryteren rundt til "M" for full manuell kontroll av kameraets innstillinger. Hold nede i "A / V" knappen og spinne dial til aperture verdien er den minste tilgjengelige nummeret; Denne innstillingen vil la i de mest lys og skape en sterk utsette av månen. Nå slipper A / V-knappen og spinn ringe til lukkerhastighet leser "5 sek." Trykk og hold det nedleggelse knappen å ta et bilde til tekst eksponering; Hvis bildet er for mørkt, redusere lukkertid for å gjøre det lenger.

• Trykk på timer-knappen på toppen av kameraet å engasjere opprøreren innebygd selvutløser. Hvis du har en fjernkontroll, trykk på en gang for å fortelle kameraet at du slipper lukkeren med fjernkontrollen. Trykk på utløserknappen lett å fokusere skutt og trykk helt ned til start selvutløser; etter seks sekunder lukkeren åpnes og så etter noen sekunder vil lukke.

• Se på bildet for å se om månen er klare og skarpe og lyse. For å gjøre bildet lysere, forlenge lukkerhastigheten lenger, men ikke gå utover 40 sekunder, så du begynner å legge merke til uskarphet forårsaket av rotasjon av jorden. Spille med innstillingene for å få korrekt eksponering og fortsetter å ta bilder så du har mye å velge mellom senere.

Tips og advarsler

  • For å få stram skudd av månen i faser av formørkelsen, trenger du en telelinse i stand til å zoome inn. Canons Rebel kameraer har ikke slik en linse, så det er en valgfri oppgradering (men kan du ofte leie lange objektiver for en kort tid fra kameraet butikker). En 300mm linse produsere et bilde som månen tar opp en liten del av rammen, men som ut ved zooming med en datamaskin. En 1000mm eller 1500mm linse oppretter nesten full frame bilder av månen.