Nnywellness.com

Min iPod 80Gig fungerer ikke


Min iPod 80Gig fungerer ikke

IPod kommer i fire modeller, men den eneste modellen som gir 80GB lagringsplass er iPod classic. Flere problemer kan forårsake iPod classic funksjonsfeil, fra vannskader til upassende programvareoppdateringer. Den optimale løsningen avhengig av problemet du opplever. Først må du feilsøke problemet; deretter finner du en løsning for den.

Grunnleggende problemer

Når du feilsøker en iPod classic, bør du først dekke grunnleggende potensielle problemer, inkludert strømforsyningen og Hold-knappen. Selv om det kan virke altfor enkel, har mange iPod-brukere febrilsk antatt enhetene var død når alt de trengte var hurtiglading. Hvis iPod ikke aktiverer, koble den til en vegg lader eller datamaskinen. Du kan prøve flere utsalgssteder, flere ledninger og flere kort hvis ditt første forsøk ikke fungerer. Hvis du bruker en datamaskin for lading, kontroller at det ikke er i hvilemodus eller dvalemodus, og kontroller at det er fulladet også. Også sjekke at iPod-Hold-knappen ikke er slått på.

Nullstill, prøv på nytt, omstart

Hvis din iPod vil slå på men frosset eller fungerer riktig, kan det ha oppstått en liten feil som kan rettes ved å tilbakestille enheten eller starte datamaskinen på nytt. Først tilbakestille iPod ved veksling bryteren "Hold" på og av, og deretter trykke og holde "Meny" og "Select"-knappene samtidig. Hvis dette ikke fungerer, kan du gjenta prosessen på nytt med iPod koblet til datamaskinen. Endelig starte datamaskinen på nytt, nytt kobler iPod inn og prøver å starte den tredje gang.

Installer og gjenopprette

Noen ganger, må iPod-programvare installeres. Koble iPoden til datamaskinen og åpne iTunes. Velg din Ipod's navn under "Enheter" i kolonnen helt til venstre. Klikk "Check for Updates" i midten av vinduet. Hvis ingen oppdateringer er tilgjengelige og iPod er fortsatt feil, klikke "Gjenopprett". Dette gjenoppretter din iPod til fabrikkinnstillinger, men du kan umiddelbart resync alle av din media fra iTunes. Følg instruksjonene på skjermen for iTunes å fullføre gjenopprettingsprosessen.

Andre skader

I noen tilfeller vil du ikke kunne reparere iPod. Vann eller andre væsker kan være spesielt ødeleggende, spesielt hvis du prøver å aktivere enheten når væske er fortsatt inni. Hvis noe er internt brutt, er det eneste alternativet å sende den til en spesialist ha det repareres eller erstattes. Hvis iPod er fortsatt under garanti, kan det hende at Apple kunne løse problemet eller gi deg en ny iPod. Se en Apple geni for å diagnostisere problemet og finne den beste løsningen.