Nnywellness.com

Hvordan å reparere en kassett-Tape-adapteren


Hvordan å reparere en kassett-Tape-adapteren

En kassettadapter tape er en enkel enhet som brukes til å koble AUX til eldre stereoanlegg i bilen. Med liten jack på den ene enden av kassetten tape adapter, kan du sette den inn i CD-spiller eller MP3-spiller og lytt til musikken gjennom stereohøyttalerne uten å bruke en gammel kassett. Mens praktisk, feil disse enhetene noen ganger lett, spesielt hvis de ikke er riktig vedlikeholdt. De største problemene vanligvis måtte håndtere automatisk reversere bla og lydforvrenging.

Instruksjoner

• Blåse luft inne kassettspiller med en boks med komprimert luft. Plasser munnstykket fra kan i et hjørne og blåse rusk ut andre hjørnet av dekk. Selv et lite stykke skitt eller lo kan forårsake kassettspiller å funksjonsfeil.

• Bruk en kassett hodet renere å rengjøre hodene i kortstokken. En hodet renere kit kommer med en kassett og rensemiddel. Hell en teskje av løsningen i inkludert kassetten og spille den i bilstereoen. Kjør båndet gjennom flere ganger. Kassett bånd kortet fungerer ved hjelp av den faktiske kassettspiller på stereoanlegget. Derfor, hvis det er skitne, kortet ikke skal fungere.

• Plasser kassett-adapteren inn i kassetten spor og la den et par ganger. Dette vil vanligvis selvtillit rense båndet. Men hvis det ikke fungerer, gni en Q-tip med en liten mengde rensemiddel på hodet av kortet og langs filmen inn båndet. Du må gjenta dette et par ganger til båndet er ikke lenger squeaky og fungerer.

• Bruk en liten skrutrekker og løsne spenningen p skruen knyttet til kassetten. Når noe press fjernes fra kassett hjulene, hodet og selv tape, skal virke jevnere. Løsne ikke skruene for mye, eller båndet eller plastikk casing vil falle av kassetten. Husk at alle typer variasjon med saken har innvirkning på hvordan kortet fungerer. Hvis kortet fortsatt ikke fungerer, kan du vurdere å kjøpe en ny enhet.

Tips og advarsler

  • Hvis den opprinnelige plastikk casing er dårlig kvalitet eller er ødelagt, kan du sette tape i en ny bolig, tilgjengelig fra en elektronisk butikk.