Nnywellness.com

Hvordan sjekke bremsevæske på en 1992 Ford F-150


I 1984 tok mindre enn et tiår etter utgivelsen, F-150 over til F-100 posisjon som Ford startnivå, full-size pickup lastebil. Ford avrundet de ytre delene av foran belysning samlingene og støtfangeren av 1992 F-150, gir det et jevnere utseende. 1992 F-150 hadde en overflod av cab og seng konfigurasjoner til suite nesten alle kjøper. Ford tilbød også tre forskjellige motorer i F-150: en 145-hestekrefter, 4.9-liters innebygd sekssylindrede, en 185-hestekrefter, 5,0 liters V-8 og en 200-hestekrefter, 5.8-liters V-8. 1992 F-150 kom med bremser, som brukte en hydraulisk væske for å presse oppbremsing systemet. Sjekke denne bremsevæske regelmessig er avgjørende for sikkerhet.

Instruksjoner

• Parkere F-150 på flatt underlag og åpne sine hette.

• Finne master sylinder reservoaret - en rektangulær, gjennomskinnelig beholder - på førersiden, baksiden av motorrommet. Tørk av skitt og rusk av master sylinder med en ren, lofri klut - dette gir et klart syn på væske nivå. Sjekk væske nivå i forhold til "Min" og "Maks" linjene i reservoaret.

• Skru av korken fra master sylinder reservoaret og trekk gummi membranen fra toppen av master sylinder, hvis væske er under "Min"-linjen. Hell Ford heavy-duty bremsevæske- eller DOT 3 bremsevæske møte Ford-spesifikasjonen. ESA-M6C25-A - i master sylinder reservoaret til nivået er mellom "Min" og "Maks" linjer.

• Installere gummi membranen øverst på master sylinder reservoaret og stram hetten på reservoaret. Lukk F-150 hette.

Tips og advarsler

  • Brems væske nivå under "Min" linjen indikerer et problem i bremsesystemet, for eksempel lav pad eller en lekkasje i systemet. En gang du fylle nivået over "Min" linjen, har systemet evaluert av en profesjonell.
  • Tørk opp noen bremsevæske du søler umiddelbart. Bremsevæske vil ødelegge maling.