Nnywellness.com

Hvordan erstatte en iPhone 4 batteri


Hvordan erstatte en iPhone 4 batteri

IPhone 4 gir HD-videoopptak, 3G Internett og en GPS navigasjonssystem. Tidligere versjoner av iPhone gjorde det svært vanskelig å erstatte telefonbatteriet seg. Selskapet redesignet iPhone 4 for å gjøre erstatte batteriet mye enklere for forbrukerne. Nå i stedet for enheten tilbake til Apple en erstatning kan du erstatte batteriet selv i noen minutter.

Instruksjoner

• Lå iPhone på en flat overflate med skjermen vendt oppover. Se etter de to skruene ved iPhone docking spor.

• Ta begge skruene fra iPhone. Skru hver brikke nøye for å unngå skade på telefonens interne komponenter.

• Løft opp iPhone med to hender. Vend enheten rundt slik at baksiden vender mot deg. Trykk begge tomlene på baksiden av enheten. Skyv bakdekselet fra deg med tomlene. Bakdekselet vil gli bare noen få millimeter. IKKE prøv å skyve det lenger. Løft bakdekselet fra resten av iPhone kroppen og sett det til side.

• Angi iPhone på en flat overflate. Batteriet blir store rektangulære objektet med "Li-ion" etiketten på den. Ordne iPhone slik at ordlyden på batteriets etiketten er oppreist. Fjern den lille skruen i nedre venstre hjørne av batteriet.

• Undersøke lite stykke metall som tidligere skruen holdt på plass. Kile iPhone åpning verktøyet inn i gapet mellom telefonens kropp og metallet brikken. Lirke dette metallet brikken fra telefonen til det er løs nok fjerner ved hånd. Trekke ut brikke og plassere den av til siden.

• Løft iPhone batteriet ut av enheten ved hjelp av kategorien klar plast på venstre. Trekke veldig sakte for å unngå skade iPhone indre deler. Sett inn ny iPhone-batteriet i kroppen. Kontroller at batteriet sitter i samme posisjon som den forrige. Returner det lille metallic stykket tilbake til sin opprinnelige posisjon med skruen og din Phillips-skrutrekker. Skru av bakdekselet tilbake til enheten med de to opprinnelige 3,6 mm skruene.