Nnywellness.com

Hvordan koble en TV til en Surround-lyd-mottaker


Hvordan koble en TV til en Surround-lyd-mottaker

De fleste TV nå kommer med en rekke lyd- og videotilkoblinger i ryggen fordi det er et dusin forskjellige ting kan du koble til TVEN. Selv om TV inneholder fremdeles høyttalere, de er vanligvis ikke kraftig eller kvalitet og mange koble bare sin TV til en mottaker eller lignende enhet som har høyttalere koblet til den.

Instruksjoner

• Bestemme din mottaker type. Hvis du ser på kabel, satellitt eller selv en antenne og også ønsker å koble en DVD eller andre eksterne stykke maskinvare som bruker en AVR-mottaker, trenger du bare koble kablene fra disse enhetene til AVR samt TV video utgang til AVR. Hvis du bare bruker en surround-lyd-mottaker med ingen video forbindelser, må koble TVs lydtilkobling til surround lyd mottakeren.

• Finne ut lyd tilkoblinger på baksiden av TVEN. Det kan være flere typer. HDMI fører både lyd og video, eller det kan være en Koaksial digital lydforbindelse eller enkel RCA audio-tilkoplingene. Koble riktig kabel til produksjon av TV.

• Koble den andre enden av kabelene til audio input tilkoblingen på mottakeren. Hvis kabeltilkobling på mottakeren er forskjellig, må en kabel som konverterer fra én kabel til den andre typen.

• Slå på TVEN og mottakeren. Skru volumet opp på mottakeren, og kontroller lyden kommer ut av høyttalerne. Sjekk tilkoblinger hvis du ikke hører lyden.