Nnywellness.com

Hva er radiofunksjonen på Ipod?


Hva er radiofunksjonen på Ipod?

Med utgivelsen av den femte generasjon-versjonen av iPod Nano, du ikke lenger begrenset å lytte til musikkfiler som er lagret på iPod-harddisken. Den inneholder nå en FM-tuner som lar deg lytte til radio, og du kan pause Nano radio, tilsvarende til hvordan du kan pause live TV med en DVR. En Nano kan også gjenkjenne hva spiller, slik at den viser både artist og sang tittel som om det var i iPod biblioteket.

Tilgjengelighet

Hvis har en fungerende FM-tuner med på Transportabel MP3 spilleren er viktig for deg, må du kjøpe den femte generasjon iPoden Nano fordi det er den eneste iPod-modellen som har denne funksjonen. Eldre iPod nano inkluderer ikke denne funksjonen.

Funksjoner

Hvis du trenger å ta en telefon ringe eller ikke ønsker en samtale å forstyrre sangen du lytter til, kan du stanse radioen feed ved å trykke "pause" på klikkehjulet. IPod nano vil holde opptil 15 minutter i køen mens du er midlertidig stanset. Når du er klar til å fortsette å lytte, kan du fortsette å lytte eller spole fremover når du vil fange opp. Du kan også spole tilbake opptil 15 minutter hvis du vil høre noe nytt.

Integrering

Hvis du liker sangen du hører på og ønsker å legge den til din personlige samling, kan du merke sangen du lytter til ved midten av klikkehjulet og velge "tag" fra rullegardinmenyen som vises. Når du forankrer iPod nano på datamaskinen for første gang etter gjør dette, vises en "Merket" mappe før mappen "Kjøpte" i iTunes Store. Du vil kunne finne alle sangene du merke her og har muligheten til å lytte til og kjøpe dem på iTunes.

Resepsjonen

Forlenge din hodetelefoner ledningen helt når du lytter til radio best resultat. Ledningen selv fungerer som antenne.

Advarsel

Hvis du bare hører statisk når radiofunksjonen er på, sørg for at din Radio-regionen angis tilsvarende. Hit "meny" delen av klikkehjulet og slå hjulet før du merker "Radio områder." Klikk ikonet og velg regionen hvor du er.