Nnywellness.com

Hvordan å sette en sjekk med en Android telefon


Hvordan å sette en sjekk med en Android telefon

Hvis du er medlem av en finansiell institusjon som støtter funksjonen, kan du ta et bilde av en sjekk med Android telefonen og har det sjekken satt inn på din konto. Finansinstitusjonen må opprette søknaden, så sjekk med din bank for å se om alternativet er tilgjengelig. Noen finansinstitusjoner som lar deg sette sjekker med en Android telefon er PayPal, Chase Bank og United tjenester Automobile Association Bank- eller USAA.

Instruksjoner

• Låse opp Android telefonen og åpne application launcher. Dra fingeren opp skjermen for å rulle i Apper-listen til du finner programmet "Markedet". Trykk på ikonet for å åpne Android Market.

• Trykk forstørrelsesglassikonet for å åpne Søk-boksen. Skrive inn navnet på din finansinstitusjon, for eksempel "PayPal." Trykk "Enter".

• Tapp liste i din finansinstitusjon og deretter boksen under overskriften "Installer". Hvis programmet er gratis, vil boksen si "Gratis"; Ellers viser boksen prisen av programmet. Trykk "OK" for å godta tillatelsene for programmet. Programmet laster ned til enheten. Når den har ferdig dataoverfører, trykk "Installer" og trykk deretter "Åpne."

• Logg inn på din finansinstitusjon med ditt brukernavn og passord. Hvis du ikke har angitt en eller du ikke vet hva er, kontakt banken. Finne mulighet til å sette inn en hake. Dette vil være forskjellig for hver app. For eksempel i PayPal-programmet du trykker "Verktøy"-koblingen nederst på skjermen og velger "Legg penger fra sjekker."

• Lå se leilighet på en godt opplyst overflate. Bank programmet starter kameraet på telefonen. Linje inn kontrollen slik at det fyller skjermen, men ingenting er kuttet av. Trykk på skjermen for å fokusere, og trykk på kamerasymbolet på høyre side for å ta et bilde. Følg den på skjermen å sende bildet å din finansinstitusjon. Avhengig av det finansielle systemet, vil det vanligvis ta mellom tre og seks arbeidsdager for innskudd blir verifisert.

Tips og advarsler

  • Slå av blitsen på telefonen og bruke omgivelseslyset for å få bedre resultater på bildet.
  • Ikke kast bort fysisk sjekk. Oppbevare på et trygt sted til banken din angir at du ikke lenger trenger den. Kontakt banken for bestemte policyer.