Nnywellness.com

Hvordan få mer Bass fra Boston Acoustic Bravo II foredragsholder


The Boston Acoustics Bravo II er en kompakt 2-veis høyttaler for stereoanlegg og hjemmekino. Kile form av høyttaleren lar veggmontering i hjørner, tak og andre trange installasjoner. Den Bravo II er utstyrt med en 1-tommes diskant og en 4-tommers woofer, som leverer bass. Du kan øke bass i disse relativt små høyttalerne ved å følge noen enkle trinn.

Instruksjoner

• Få høyttalere fra gulvet og på høyttalerstativer. Bass er følte så mye som hørte, betyr vibrasjonene fra en woofer tapt til omgivelsene. Bass vibrasjonene vil reise gjennom høyttalerkabinett og spre i teppet eller gulvplanker med mindre du gir dem litt plass til luften kan sirkulere. Høyttalerstativer er tilgjengelig på hjem-audio butikker.

• Veggfeste høyttalerne på justerbar monteringsbrakettene tilgjengelig på hjem-audio butikker. Et veggfeste lar deg installere en Bravo II høyttaler på foretrukket høyde, så hvis du vil bass på øret nivå fra ditt område, kan du montere høyttaleren på riktig høyde.

• Flytte høyttalere ut fra veggene så langt som mulig. Enten du montere dem på veggstativ eller bruke høyttalerstativer, vil Bravo II høyttalere gir bedre bass hvis vibrasjoner ikke blir absorbert inn i veggene. Siden speakers' web form tillater hjørne installasjoner, ville en løsning være å montere dem på braketter fra taket, snarere enn flush med to vegger i et hjørne.

• Legge til et par mellomtoner høyttalere i systemet for å ta noe av presset på basselementer Bravo II høyttalerne, som er utstyrt bare med diskanthøyttalere og bass, men ingen mellomtone høyttalemembranen.

• Justere innstillingen bass på forsterkeren eller mottakeren å skru opp lavfrekvente effekter.

Tips og advarsler

  • Bravo er II høyttalere designet for optimal ytelse som bak-kanals høyttalere i hjemmekino Surround Sound system. Legger til strømforsynt subwoofer systemet vil forbedre bassen og lette byrden på Bravo II høyttalere, slik at de kan levere surround signalet.