Nnywellness.com

Feilsøke en Kodak Z760


Kodak Z760 er en utgåtte 6.1-megapixel digital kameraet med en profesjonell 3 x optisk bratt stigning linsen. Andre funksjoner inkluderer 2,2 tommers skjermen, fem fargemodi, Ettrykks bildedeling og 16-scene utvalgene. På grunn av nedlagte status er telefon og e-støtte ikke lenger tilgjengelig for kameraet. For å løse problemer, kan du utføre noen grunnleggende feilsøking i stedet for å bringe den til et kamera-verksted.

Instruksjoner

• Plass Kodak Z760 på en Kodak skriver eller kamera merke. Hvis du har mistet makt eller kameraet har frosset, kan denne handlingen noen ganger gjenopprette funksjonen. Lading eller erstatte batter for kameraet kan også hjelpe løse frosset eller død kameraet problemer.

• Koble Kodak Z760 til en Kodak 5-volt adapter og koble den til et strømuttak hvis du tror at batteriet er årsaken til strømbrudd,

• Bruk USB-kabelen til å overføre alle bildene på kameraet til Kodak EasyShare-programvaren som er installert på datamaskinen. Dette kan løse full minneproblemer samt forvrengt gjennomgang skjermbildene som vises mens du er i visningsmodus. Hvis du har aldri installert Kodak EasyShare, kan du laste ned den nyeste versjonen fra Kodak nettsted.

• Bytte minne lagring metoden. Kodak Z760 kan du lagre bilder internt eller på et SD-kort. Fjern det SD card å bytte til interne minnet om minnekortet er problemet.

• Rengjør av kameraet med en tørr klut. Kontroller at du støv kontaktene i batterikammeret. Rengjøre linsen på kan også bidra til å løse problemer der bildene kom ut uskarpt eller forvrengt.

• Veksler mellom ulike flash innstillingene av Kodak Z760 ved å trykke på "Flash/Status"-knappen på toppen av kameraet hvis bildene har belysning problemer. Alternativer inkluderer auto flash, fyll, øyne og av.