Nnywellness.com

Telefon triks for en iPhone


Telefon triks for en iPhone

En iPhone har så mange programmer og funksjoner som det er lett å glemme at det er primært en telefon. Uansett hvordan du bruker iPhone, vil vet noen triks for telefon funksjonen spare deg tid, øke verdien du får ut av telefonen og hjelpe deg å få mest ut av enheten. Husk at iPhone vil fungere best hvis det kjører den nyeste versjonen av iOS.

Fjerne SIM-kortet

Synkronisere iPhone vanligvis tar et par minutter hvis du ikke har en masse nye data å overføre. Men kan synkronisering mange nye data, i tillegg til å sikkerhetskopiere iPhone, ta til en time. For å unngå at sync eller backup avbrutt av en telefonsamtale, etter at du begynner i sync eller sikkerhetskopiering, fjerne SIM-kortet fra telefonen. Dette er helt trygt og hindrer at telefonen bare innkommende anrop under synkronisering eller sikkerhetskopiering. Sette SIM-kortet i en gamle mobiltelefon fra samme transportøren hvis du vil motta samtaler i mellomtiden.

Multi-funksjon hodetelefoner

Hodetelefonene som fulgte med iPhone ha skjult multi-funksjon knappen. For de som ikke Les hele bruksanvisningen, forblir denne knappen ofte hemmelig. Klem den midtre delen av kontrollknappene, mellom pluss- og minustegn, aktivere denne knappen. Mens hodetelefonene er plugget i, klem når å besvare et anrop, og to ganger på rad for å sende samtalen til din talepost. Under en samtale, trykker du igjen for å henge. Hvis du mottar en samtale mens du fortsatt samtaler, trykk en gang å holde og bytte til det andre kallet, og hold nede i et par sekunder å ignorere nye anropet.

Telefon- og

På alle GSM-carrier, som AT & T, kan du fortsatt bruke Internett og andre mobile data på en telefon. Mens på samtalen, trykk på Hjem-knappen for å gå tilbake til Hjem-skjermen og åpne programmer som vanlig. Dessverre støtter CDMA ikke dette, så du kan fortsatt bruke apps, du ikke kan bruke noe som må få tilgang til Internett. For GSM-telefoner, dette lar deg sende tekster og e-post på telefonen, som kan være spesielt nyttig hvis du vil sende noe til personen du snakker med. For å gå tilbake til samtalen, trykker du den grønne linjen øverst på skjermen.

Volum

Endre volumet på en samtale mens under samtalen ved å bruke volumknappene på siden av telefonen. Når du ikke er i en samtale, endrer dette ringevolumet. For å gjøre ringing volum permanent, gå til "Innstillinger", deretter "lyder." Slå "Endre med knapper" til off, angi "Ringer og varsler" til ditt ønsket volumnivå. Hvis du ofte har problemer med å høre ringing, sette den høye. Nå slår du ikke tilfeldigvis ned ringevolumet mens den er i lommen eller vesken.