Nnywellness.com

Hvordan endre bak bremseklosser på en ATV


Hvordan endre bak bremseklosser på en ATV

Bakre bremsene på kjøretøyet for alle terreng hjelpe deg stoppe ATV og tillate deg å drive rundt svinger. Hvis bakbremsen fungerer du vil ikke kunne stoppe, risikere alvorlige skader og du vil ikke kunne ri din ATV som vanskelig og så fort du. Gjør en brems jobb på ATV er en universell jobb. Ikke mange ATV bremsesystemer er annerledes, hvis ikke du har gjort noen alvorlige endringer for racing.

Instruksjoner

• Fjerne mutteren som holder hjulet til rammen med verktøyet dekk. Mutteren blir i midten av hjulet. Plasser kontakten under baksiden rammen av ATV og oppjekking. Trekk dekket fra ATV og sette rattet.

• Finn brems skoen øverst på rooter. Rooter er den store metall disken med hull i det knyttet til akselen. Brems skoen er det metall som er koblet til toppen av rooter. Rooter er presset i brems sko.

• Trekk brems sko av montering og av rooter. Du må dra hardt oppover å få brems sko å komme ut av rooter. Bruk den flat skrutrekkeren snuse brems pads av brems sko. Bremseklossene er stykker festet til det indre brems sko. Ikke Skyv bak gasspedalen mens brems skoen er på rooter.

• Skyv de nye bremseklossene inn brems sko på samme måte som de kom ut. Trykk ned hardt nok å feste dem. Bremseklossene vil gjøre en knipser lyd når de låses på plass. Erstatte brems skoen til rooter. Du trenger å presse hardt på brems sko og sørge for at brems skoen er koblet til montering.

• Erstatte hjulet til akselen. Nedre baksiden av ATV til bakken. Sett tilbake og stram mutteren til midten av hjulet.