Nnywellness.com

Hvor å fastsette en edderkopp på en høyttaler


Hvor å fastsette en edderkopp på en høyttaler

Uten en skikkelig arbeider edderkopp, en høyttaler fungerer ikke riktig. Edderkoppen er en flat ring laget av fleksibelt materiale som er knyttet til den som snakker talespole og tidligere. Edderkoppen har talespole i posisjon stund tillater den å flytte frem og tilbake fritt. Hvis edderkoppen blir skadet til punktet at det ikke lenger fungerer riktig, det kan ikke repareres og byttes ut. Dessverre, erstatte spider også innebærer erstatte andre høyttaler komponenter. De fleste høyttaler produsenter tilbyr recone sett som inneholder alt som trengs å erstatte edderkoppen.

Instruksjoner

• Fjerne alle deler overholdt høyttaler rammen. For å gjøre dette må du klippe bort talerens skum surround, bass, coil og edderkopp bruke et verktøy kniv. Fjerne lim og rusk igjen med et barberblad.

• Midtstill talespole fra en recone kit i høyttaler rammen ved å sette et kartotekkort inne tidligere i midten av edderkoppen. Finn den nedre kanten på høyttaler rammen der gamle edderkoppen var sikret. Bruke selvklebende nedre kanten. Husk å bruke et lim som er produsert for å tåle høyt trykk og høy temperatur dries uten å forlate en rest. Skyv tidligere over stangen i bunnen av høyttaleren rammen, sette edderkoppen på plass.

• Finn tinsel fører som stikker ut fra edderkoppen. Lodding fører til tinsel innlegg på høyttaler rammen.

• Skyv den nye membranen over tidligere, på edderkoppen. Bruk lim til området der edderkopp, tidligere og kjegle møtes.

• Bruke to perler av lim på nye skum surround, på den flate kanten og én på flat innerste kanten. Angi den ytterste kanten av skum surround på den øvre kanten av høyttaler rammen og innerste kanten på membran. Trykk skum surround med fingrene for å kontrollere at forseglingen er fullstendig kjeglen og ramme.

• Fjerne kortet fra tidligere. Bruke selvklebende flat kanten av støvdekselet. Sett støvdekselet på plass over åpningen i midten av kjeglen. Trykk kanten av støvdekselet med fingrene slik at det er helt forseglet til membran.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke klarer å fjerne alle limet fra rammen, kan du prøve å tørke høyttaler rammen med en fille og aceton.
  • At limet tørke i henhold til retningslinjene fra produsenten.
  • Ikke bruk superglue, epoxy eller silikonbaserte lim når du recone.