Nnywellness.com

Hvordan velger jeg en flatskjerm-TV?


Hvordan velger jeg en flatskjerm-TV?

Mange velger en flatskjerm TV impulsivt, basert på en salgs- eller rydning vare eller å se TV på butikken som har et flott bilde. Men vil gjør dette kjøpet uten noen undersøkelser og forethought ofte resultere i å skaffe en TV som er mindre enn ideell for din situasjon. Det finnes en rekke faktorer å vurdere, mål å ta og beslutninger å gjøre før settling på en flatskjerm-TV som ikke bare vil passer din plassering, men også grensesnitt med det andre utstyret, alle for den rette prisen.

Instruksjoner

• Angi en prisklasse for kjøpet. En $250 budsjett kan kjøpe du en flatskjerm TV, men det vil være en grunnleggende med en liten skjerm. På den annen side, kan en 60-tommers LED-TV koste deg flere tusen dollar. Bestemme din prisklasse kan bidra til å begrense valgene.

• Måle åpningen av din underholdningssenter eller veggplass eller plass du vil bruke for TV. Kjøpe en TV som er for stor for plassen eller for liten for størrelsen på rommet kan tvinge deg til å endre oppsettet eller returnere TV for en annen størrelse. Husk at Skjermstørrelsen måles diagonalt. Settets bredde, høyde, dybde og vekt kan vanligvis finnes i spesifikasjonen produktinformasjonen.

• Måle din ideell avstand. En populær anbefaling er å multiplisere størrelsen på ønsket skjermen i inches, med 2,5. Hvis avstanden mellom de to punktene er bare 6 fot, kan du bare bør kjøpe en 27-tommers 32-tommers TV. Eller ønsker du en større TV, vil du øke at visningsavstanden.

• Måle nivået av lys i rommet og måle interessen for ulike teknologier å bestemme hva slags flatskjerm-TV. De tre hovedtyper, LCD, plasma og LED, har hver styrker og svakheter. LED-TVer, som LCD-TV med en LED-bakgrunnsbelysning i stedet for en fluorescent backlight, tilbyr den nyeste teknologien og tynneste design, men også bære den høyeste prisen. LCD-skjermer gir rimelig generell visning med lav visningsvinkler og generelt dårligere svart nivå. Plasma-TVer har bedre visning vinkler og gode svart nivå, utfører bedre mørkere rom.

• Sjekk oppløsningen til andre underholdningsenheter og avgjøre hvilken oppløsning du vil på TV. Disse dager, er 1080p oppløsning standard, men du kan fortsatt finne 720p i mindre TVer. Hvis du planlegger å koble datamaskinen til TVEN eller vil vise mye HD innhold og ønsker videobildene bildet og best ytelse, gå med 1080p. Hvis du vil se mer standard-definisjon innhold og prisen er en faktor, kan du gå med 720p.

• Velg funksjonene som er viktige for deg på TVEN. Noen av disse inkluderer 3D støtte, Internett-tilkobling, antall tilgjengelige porter, oppdatere priser og lyd evner. Den rette kombinasjonen av funksjoner, avhenger av din egen smak og prioritet.

• Begrense merkene du stoler fra dusinvis av TV-produsenter, inkludert mange store, kjente merker og noen mindre selskaper. Du finner lavere priser fra mindre kjente merkevarer, men lavere pris kan ikke være verdt det hvis de har et dårlig rykte for kvalitet. Gjør din forskning og slå opp anmeldelser ikke bare av merkevarer og individuelle flatskjerm før du gjør din beslutning.