Nnywellness.com

Hvordan bygge hjemmelaget elektronisk Spy Gadgets


Hvordan bygge hjemmelaget elektronisk Spy Gadgets

Bredt tilgjengeligheten spion utstyr som pinhole-kameraer og oppladbare mini stick kameraer, kan den gjennomsnittlige forbrukeren gjøre en spion innretning av nesten alt. En enkel Starbucks kaffe kopp kan bli forvandlet til en kreativ ultra kompakt og skjult spion apparat. Siden kaffekopper er generelt akseptert for folk å bære rundt overalt, dette er en utmerket måte å skjule spion kamera for visning og gir mange allsidighet på kan du ta den eller sette den ned til posten.

Instruksjoner

• Bruk syl. for å rote et lite hull i Starbucks-logoen på siden av kaffekoppen. Ved å plassere hullet i logoen, vil det effektivt skjule sin eksistens i motsetning til benytter det hvite området i koppen.

• Plass spion kameraet pinnen på innsiden av koppen og linje opp linsen med hullet. Hvis du trenger å gjøre hullet større, bruk verktøyet syl. og nøye utvide linsen hullet. Tape spion kameraet pinnen på innsiden av kaffekoppen. Lage bestemt å teste videoen evne å sikre linsen er riktig justert i koppen.

• Fylle innsiden av koppen 3/4 full med bomull baller og pakke dem tett. Dette vil bidra til å forhindre spion kameraet staven fra flytte rundt og løsne tape.

• Sett lokket på kaffekoppen og sørg for ikke å dekke hullet med deg hvis du bruker dette kameraet mens mobile. Siden det store flertallet av mini spion kameraer tilbyr timer med video med alle kostnader, bør det være noe problem med aktivere kameraet inni koppen og la det til posten.