Nnywellness.com

Hvordan fjerne en rattet Airbag fra en 2002 BMW 525i


2002 BMW 525i er en del av E39 generasjon av populære 5 serien luksusbil. E39 erstattet den E34 5-serien og er et populært kjøp på brukt markedet. Attraktiv design og høy kvalitet engineering har sørget for at denne generasjonen har beholdt dens annenhåndsverdi ganske bra. Som de fleste moderne biler kom denne 2002 525i med kollisjonspute installert på rattet. Hvis for noe grunn rattet må fjernes, kollisjonsputen må fjernes, også.

Instruksjoner

• Åpne panseret. Løsne 13 mm mutteren på negative batteriet terminal og fjern terminalen fra batteriet. Dette er en viktig del av fjerne kollisjonsputen og bør ikke overses. Frakobling av batteriet vil sikre at det er ingen strøm går til kollisjonsputen, noe som reduserer sjansen for kollisjonsputen distribusjon.

• Finne Torx boltene som holder kollisjonsputen rattet på baksiden av hjulet; de er ikke synlig. Du må kanskje justere hjulet ved å snu den eller vipping for å gi plass til boltene med ratchet.

• Bruke en T-30 Torx bit og en skralle løsne og fjerne disse boltene. Når bolter er fjernet, knyttet kollisjonsputen ikke lenger til hjulet, men det blir ledninger å koble det til hjulet.

• Støtte kollisjonsputen og koble horn ledningen, ledningsnett som går til knappene rattet og kollisjonsputen ledningene. Trekk kollisjonsputen koblingen rett ut å unngå å skade den.

• Lagre kollisjonsputen trygt sted mens du gjør arbeidet som blir gjort på bilen. Håndtere kollisjonsputen trygt og unngå å miste noe på den. Lagre den med ansiktet opp, så BMW emblemet ikke få riper. Ikke lagre noe oppå den.